ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία έχει χάσει «για πάντα» την Ευρώπη ως τον μεγαλύτερο ενεργειακό πελάτη της, δήλωσε ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας (ΙΕΑ) Φατίχ Μπιρόλ μιλώντας σήμερα σε ενεργειακό συνέδριο.
Ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας αναμένει ότι η ρωσική παραγωγή αργού θα περιοριστεί κατά περίπου 2 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου την ημέρα μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του επόμενου έτους, δήλωσε ο Φατίχ Μπιρόλ στο Reuters στο περιθώριο ενός ενεργειακού συνεδρίου.
Διαβάστε επίσης:
Κυβέρνηση Τρίπολης: Σχέδιο που χρονολογείται πριν το 2011 το μνημόνιο με την Τουρκία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- e-ΕΦΚΑ: Προσωρινή μη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών
- Λαβρόφ: Η Ρωσία δεν έχει θέσει καμία προθεσμία για να βάλει τέλος στον πόλεμο στην Ουκρανία
- Όλο το σχέδιο Πιερρακάκη για τον παράνομο τζόγο – Αυστηρό πλαίσιο για influencers, παράνομες ιστοσελίδες και internet café
- Μιλένα Αποστολάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ: Πλυντήριο ευθυνών αντί για μέσο διαλεύκανσης η εξεταστική
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.