ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επικεφαλής των Ρώσων διαπραγματευτών Βλαντίμιρ Μεντίνσκι δήλωσε σήμερα ότι στις προτάσεις του Κιέβου, στις συνομιλίες που διεξήχθησαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, περιλαμβανόταν και μία με βάση την οποία η Ρωσία δεν θα αντιταχθεί στην ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η δήλωση αυτή του Μεντίνσκι μεταδόθηκε από τη ρωσική κρατική τηλεόραση αφού ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες της Κωνσταντινούπολης.
Διαβάστε επίσης:
Η Ρωσία κατηγορεί τις ΗΠΑ για μαζική κυβερνοεπίθεση εναντίον της
Ρώσος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου φιλοξενεί δωρεάν Ουκρανούς πρόσφυγες στη Σερβία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεόνη: Μέτοχος στρέφεται δικαστικά κατά αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης
- Στο «κόκκινο» το Χρηματιστήριο: Και λίγο από ΔΕΗ οι σημερινές πωλήσεις, ενόψει αύξησης κεφαλαίου
- Πετρέλαιο: Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν οι τιμές – Σταθερά πάνω από τα $108 το Brent
- Τιθορέα: Προφυλακιστέοι 6 από τους κατηγορούμενους – Επεισόδια στην Ευελπίδων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.