ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γερμανία προχωρούν μαζί σε ό,τι αφορά το θέμα της Ουκρανίας και ισχυροποιούν τη στρατιωτική συμμαχία του ΝΑΤΟ, δήλωσε απόψε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, υποδεχόμενος στον Λευκό Οίκο τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς.
Ο καγκελάριος της Γερμανίας είπε από την πλευρά του ότι είναι πολύ σημαντικό να στείλουν οι δύο χώρες ένα μήνυμα ότι οι σύμμαχοι θα συνεχίσουν να στηρίζουν την Ουκρανία.
Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στο Οβάλ Γραφείο, μπροστά στις κάμερες, προτού να ξεκινήσει η κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο ηγετών, η οποία αναμένεται ότι θα επικεντρωθεί στο θέμα της Ουκρανίας.
Δεν έχει προγραμματιστεί κάποια συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της συνάντησης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Bloomberg: Αξιωματούχοι των ΗΑΕ διέψευσαν ότι σκέφτονται να εγκαταλείψουν τον OPEC
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μερτς: Χρειάζεται επειγόντως μεγαλύτερη αυτονομία για την Ευρώπη – Ανάγκη για ένα ευρωπαϊκό χρηματιστήριο
- Βέλγιο: Ο αδελφός του βασιλιά Φελίπε, πρίγκιπας Λοράν, παραδέχθηκε πως συνάντησε 2 φορές τον Επστάιν
- Wall Street: Ένα βήμα πριν από νέο ρεκόρ ο S&P 500 με ώθηση από τα ισχυρά στοιχεία για την μεταποίηση
- Πετρέλαιο: Βουτιά 4% μετά τις δηλώσεις Τραμπ για διαπραγματεύσεις με το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.