ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, μεταβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει αύριο, Δευτέρα 11 Μαΐου, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Κυριότερα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Συμβουλίου είναι η ενίσχυση της συνεργασίας με τα Δυτικά Βαλκάνια, οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και ο πόλεμος στην Ουκρανία.
Προσκεκλημένη είναι η υπουργός Εξωτερικών του Καναδά, Anita Anand με την οποία θα συζητηθούν οι σχέσεις ΕΕ-Καναδά, καθώς και οι διεθνείς εξελίξεις.
Ο κ. Γεραπετρίτης θα συμμετάσχει, επίσης, σε συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ με τους ομολόγους τους των εταίρων των Δυτικών Βαλκανίων.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ο δρόμος προς τα 55 ευρώ περνά από Αττική και Εγνατία Οδό
- Χρηματιστήριο: Κορυφώνονται οι επαφές για την εισαγωγή ναυτιλιακών, ετοιμάζεται IPO για 250-300 εκατ. ευρώ και το δέλεαρ των ομολογιακών
- Metlen: NBG Securities και Citi βλέπουν επιστροφή στην ανάπτυξη – Τιμές στόχοι έως 58 ευρώ
- Θα το απολαμβάνει και ο… Μαραντόνα από εκεί ψηλά! Επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του γηπέδου της Νάπολι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.