ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Unicef για Γάζα: “Παιδιά θα αρχίσουν να πεθαίνουν από την πείνα” – O παλαιστινιακός θύλακας είναι αντιμέτωπος με ανθρωπογενή ξηρασία
Η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας στη Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσε ότι 17 άνθρωποι, οκτώ από τους οποίους περίμεναν για τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας, σκοτώθηκαν σήμερα από τον ισραηλινό στρατό.
Πέντε από τους 17 βρίσκονταν κοντά στον διάδρομο της Νετζαρίμ, στον κεντρικό τομέα της Λωρίδας της Γάζας. Δεκαπέντε άνθρωποι που περίμεναν για τη διανομή βοήθειας τραυματίσθηκαν.
Παρόμοια επίθεση έγινε τα ξημερώματα στον νότιο τομέα του παλαιστινιακού θύλακα, όπου τρεις άνθρωποι που περίμεναν κοντά σε κέντρο διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας σκοτώθηκαν από τα ισραηλινά πυρά.
Διαβάστε επίσης:
Μασούντ Πεζεσκιάν: Θα δώσουμε ακόμη καταστροφικότερη απάντηση αν συνεχιστεί η ισραηλινή εισβολή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Ο Στάρμερ καλεί το Ιράν «να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»
- ΥΠΕΞ Ιράν: Τα σημερινά γεγονότα θα έχουν αιώνιες συνέπειες
- ΔΟΑΕ-Ιράν-ΗΠΑ: Ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας συγκάλεσε «έκτακτη συνεδρίαση» για αύριο, Δευτέρα, μετά τα αμερικανικά πλήγματα εναντίον ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων
- Κάγια Κάλας: «Όλες οι πλευρές να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να αποτρέψουν περαιτέρω κλιμάκωση»
