Η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας στη Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσε ότι 17 άνθρωποι, οκτώ από τους οποίους περίμεναν για τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας, σκοτώθηκαν σήμερα από τον ισραηλινό στρατό.

Πέντε από τους 17 βρίσκονταν κοντά στον διάδρομο της Νετζαρίμ, στον κεντρικό τομέα της Λωρίδας της Γάζας. Δεκαπέντε άνθρωποι που περίμεναν για τη διανομή βοήθειας τραυματίσθηκαν.

1

Παρόμοια επίθεση έγινε τα ξημερώματα στον νότιο τομέα του παλαιστινιακού θύλακα, όπου τρεις άνθρωποι που περίμεναν κοντά σε κέντρο διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας σκοτώθηκαν από τα ισραηλινά πυρά.

Διαβάστε επίσης:

Μασούντ Πεζεσκιάν: Θα δώσουμε ακόμη καταστροφικότερη απάντηση αν συνεχιστεί η ισραηλινή εισβολή

Κύπρος: Καταγγέλλει την Τουρκία για εκμετάλλευση ελληνοκυπριακών περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές

ΥΠΕΞ για δηλώσεις Φιντάν: “Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει σαφώς τον χαρακτήρα της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής”