ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που σημειώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας των Καθολικών, στις νότιες Φιλιππίνες, η οποία προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον τεσσάρων ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 50, σύμφωνα με τις αρχές.
“Οι στρατιώτες του χαλιφάτου πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό ανάμεσα σε μεγάλη συνάθροιση χριστιανών, στην πόλη Μαράουι”, δήλωσε η τζιχαντιστική οργάνωση σε ανακοίνωση που δημοσίευσε στα κανάλια της στο Telegram.
Διαβάστε επίσης:
Νέα Υόρκη: 4 νεκροί σε επίθεση με μαχαίρι στο Κουίνς
Δανία: Κινητοποίηση στρατού για να βοηθήσει στο έργο ασφάλειας γύρω από εβραϊκές τοποθεσίες
Πεντάγωνο: Επίθεση σε αμερικανικό πολεμικό πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο όμιλος CSG επεκτείνει την παρουσία του στις ΗΠΑ με την ίδρυση της CSG Land Systems North America
- Συγκινεί ο πατέρα της Αφροδίτης Νέστορα για τον θάνατο της συζύγου του, Βάγιας – Η οικογενειακή τραγωδία το 2021 που άφησε το εγγόνι τους ορφανό
- Έξι προτάσεις της Ένωσης Ελληνικών Ναυπηγείων για την ανάταξη της ναυπηγοβιομηχανίας στην Ελλάδα
- Κωνσταντοπούλου κατά Τσίπρα: «Πολιτικός απατεώνας και εγκληματίας» – Τι απάντησε στον Ασλανίδη για την καθυστέρηση στη δίκη για τα Τεμπών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.