ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στόλτενμπεργκ: Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι δύο πολύτιμοι και σημαντικοί Σύμμαχοι, που συμβάλλουν στην κοινή άμυνα και ασφάλεια
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ότι οι ανησυχίες της Τουρκίας για την ασφάλεια σχετικά με τις υποψηφιότητες για ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στη Συμμαχία βασίζονται σε δίκαιους και νόμιμους λόγους, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του Ερντογάν.
«Και οι δύο χώρες θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν ότι έχουν σταματήσει να υποστηρίζουν την τρομοκρατία, ότι έχουν άρει τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας και ότι είναι έτοιμες να δείξουν αλληλεγγύη στη Συμμαχία», δήλωσε ο Ερντογάν στον Στόλτενμπεργκ στην τηλεφωνική τους επικοινωνία, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης
Η Τουρκία θα ονομάζεται εφεξής επισήμως «Türkiye» σε όλες τις γλώσσες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συντάξεις, επιδόματα και μισθοί – Το αναλυτικό ημερολόγιο πληρωμής από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Εκατομμύρια για την σουίτα των διασήμων στο Plaza της Νέας Υόρκης
- Costa Cruises: Κέρδη 1 δισ. ευρώ και πληρότητα 115% το 2024
- Τράπεζα Πειραιώς: Ισχυρή κερδοφορία στα €559 εκατ. το α’ εξάμηνο του 2025 – Ιστορικό ρεκόρ εκταμίευσης δανείων με 6,3 δισ.
