ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι μια νέα σελίδα άνοιξε για την Τουρκία, μετά την έναρξη της παράδοσης των όπλων από τους μαχητές του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK).
«Από χθες, η πληγή της τρομοκρατίας εισήλθε στη διαδικασία του τέλους της. Σήμερα είναι μια καινούρια ημέρα· μια νέα σελίδα άνοιξε στην ιστορία. Σήμερα, οι θύρες μιας μεγάλης, ισχυρής Τουρκίας άνοιξαν διάπλατα», δήλωσε ο Ερντογάν.
Τριάντα μαχητές του PKK έκαψαν τα όπλα τους στην είσοδο μιας σπηλιάς χθες, Παρασκευή, στο βόρειο Ιράκ, σηματοδοτώντας ένα συμβολικό, αλλά σημαντικό βήμα προς τον τερματισμό της εξέγερσης εναντίον της Τουρκίας που διήρκεσε δεκαετίες.
Διαβάστε επίσης
Ζελένσκι: Η Ρωσία εκτόξευσε 597 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και 26 πυραύλους στη διάρκεια της νύκτας
Αεροπορική τραγωδία Air India: Διακόπηκε η τροφοδοσία καυσίμου λίγο πριν την συντριβή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στον εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες για τη μεγάλη φωτιά σε Βοιωτία και Αττική – Πώς έφτασαν οι Αρχές στις συλλήψεις
- Ποινικές διώξεις για κακουργήματα σε βάρος των τριών για τις κλοπές μετασχηματιστών του ΔΕΔΔΗΕ στη Θεσσαλονίκη
- Λέων Πατίτσας (Atlas Maritime): Παρέλαβε το νεότευκτο Clean Star
- Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη δυτική Αττική εξαιτίας της ανεξέλεγκτης φωτιάς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.