ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δεσμεύτηκε σήμερα «να δράσει μέχρι τον Μάιο του 2027», όποτε και λήγει η θητεία του, ακόμη κι αν το πολιτικό του στρατόπεδο βρεθεί σε ευάλωτη θέση απέναντι στην ακροδεξιά, μια εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές, με τον Γάλλο πρόεδρο να παραδέχεται ότι «ο τρόπος διακυβέρνησης χρειάζεται βαθιές αλλαγές» μετά τις βουλευτικές εκλογές.
«Η επερχόμενη κυβέρνηση, η οποία θα αντικατοπτρίζει αναγκαία την ψήφο σας, θα συγκεντρώσει, ελπίζω, Ρεπουμπλικάνους από διαφορετικά φάσματα που θα γνωρίζουν με το θάρρος τους να αντιτάσσονται στα άκρα», τόνισε ο Μακρόν με ανοιχτή επιστολή του προς τους Γάλλους πολίτες, επιστολή που διανεμήθηκε στον Τύπο.
Διαβάστε επίσης:
Αναστάτωση με πτήση της KLM – Αεροπλάνο επέστρεψε εκτάκτως στο Άμστερνταμ
Ρωσία: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε συναγωγή – Τρείς οι νεκροί
Υεμένη: Ακυβέρνητο το πλοίο που χτυπήθηκε από τους Χούθι – Καπετάνιος και Πλήρωμα το εγκατέλειψαν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.