• Διεθνής πολιτική

    Eκπρόσωπος Ισραηλινών Δυνάμεων: «Επικεντρωνόμαστε στη Χαμάς, θα νικήσουμε»

    • NewsRoom
    Ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (ΙDF), Daniel Hagari

    Ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (ΙDF), Daniel Hagari


    Ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (ΙDF), Daniel Hagari, ανακοίνωσε κατά την απογευματινή ενημέρωση, όπως μεταδίδουν οι Times of Israel, ότι οι επίγειες δυνάμεις του Ισραήλ έχουν περικυκλώσει πλήρως τη πόλη της Γάζας.

    «Τα στρατεύματά μας ολοκλήρωσαν την περικύκλωση της πόλης της Γάζας, του κέντρου της δραστηριότητας της Χαμάς», είπε ο Hagari σε συνέντευξη Τύπου.

    «Προσπαθούν να μας αποτρέψουν από την εστίαση στη Γάζα, εμείς επικεντρωνόμαστε στη Χαμάς», πρόσθεσε αφού οι τρομοκρατικές ομάδες που υποστηρίζονται από το Ιράν, συμπεριλαμβανομένης της Χεζμπολάχ του Λιβάνου και των Χούτι της Υεμένης, έχουν εντείνει τις επιθέσεις στο Ισραήλ.

    Επίσης, ερωτηθείς για πιθανή κατάπαυση του πυρός, ο Hagari τόνισε ότι «ο όρος ”εκεχειρία” δεν είναι καθόλου στο τραπέζι αυτή τη στιγμή».

    Το βίντεο Νετανιάχου ανάμεσα σε στρατιώτες: «Τίποτα δεν θα μας σταματήσει, θα νικήσουμε»

     Ένα νέο βίντεο με στρατιώτες ανέβασε, νωρίτερα, στον λογαριασμό του στο Χ (πρώην Twitter) ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, επισημαίνοντας πως «τίποτα δεν θα μας σταματήσει. Θα προχωρήσουμε και θα νικήσουμε».

    «Σήμερα με τους μαχητές μας στο πεδίο. Έχουμε πολύ εντυπωσιακές επιτυχίες, είμαστε ήδη πέρα από τα περισσότερα από τα περίχωρα της πόλης της Γάζας. Κάνουμε πρόοδο. Τίποτα δεν θα μας σταματήσει. Θα προχωρήσουμε. Θα προχωρήσουμε και θα νικήσουμε, και θα το κάνουμε με τη βοήθεια του Θεού και με τη βοήθεια των ηρωικών πολεμιστών μας. Σας εμπιστεύομαι, σας πιστεύω. Ολόκληρο το έθνος του Ισραήλ στέκεται πίσω σας. Μέχρι τη νίκη» έγραψε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

    Διαβάστε επίσης

    Ρωσία: Ο Μεντβέντεφ απειλεί την «εχθρική» Πολωνία ότι κινδυνεύει να χάσει την κρατική της υπόσταση

    Μπλίνκεν: Λάθος βήμα η απόφαση της Ρωσίας για την συνθήκη απαγόρευσης των πυρηνικών δοκιμών

    Μπάιντεν: 74 Αμερικανοί με διπλή υπηκοότητα πέρασαν από τη Ράφα στην Αίγυπτο



    ΣΧΟΛΙΑ