• Διεθνής πολιτική

    Δικηγόροι Τραμπ κατά Στόρμι Ντάνιελς: Είναι αντιφατική και αναξιόπιστη

    • NewsRoom
    H αμερικανίδα πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς | Πηγή φωτογραφίας: SMG/ZUMA Wire/picture alliance

    H αμερικανίδα πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς | Πηγή φωτογραφίας: SMG/ZUMA Wire/picture alliance


    Η Στόρμι Ντάνιελς, η πρώην πορνοστάρ τη σιωπή της οποίας επιχείρησε να εξαγοράσει ο Ντόναλντ Τραμπ λίγο πριν από τις εκλογές του 2016, βρέθηκε την Πέμπτη (9/5) για άλλη μια φορά ενώπιον του δικαστηρίου.

    Αυτή τη φορά η Ντάνιελς δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τους συνηγόρους του Τραμπ που επιχείρησαν με κάθε τρόπο να απαξιώσουν τους ισχυρισμούς της και πρωτίστως την ίδια, αλλά και να βρουν αντιφάσεις σε αυτά που έχει πει κατά καιρούς.

    Η Ντάνιελς, όπως γράφει ο Guardian, μπήκε στην αίθουσα και πήρε τη θέση χωρίς να ρίξει ένα βλέμμα στον Τραμπ.

    Όπως είπε στη Σούζαν Νετσέλς, τη δικηγόρο του πρώην προέδρου που επιχειρεί να παρουσιάσει τη μάρτυρα φιλάργυρη: «Δεν ζήτησα ποτέ χρήμα από κάποιον συγκεκριμένα, ζήτησα χρήματα για να πω τη ιστορία μου».

    Η Νετσέλ επέμενε στο ίδιο μοτίβο: «Ζητήσατε χρήματα;», είπε, με την Ντάνιελς να απαντά ότι ήθελε να γίνει γνωστή η ιστορία της. Η δικηγόρος είπε ακόμη ότι η Ντάνιελς εξοργίστηκε όταν δεν της έδωσαν τα χρήματα που ζήτησε και ότι απείλησε να αποκαλύψει τα πάντα πριν από τις εκλογές του 2016.

    Όπως ισχυρίστηκε ακόμη η Νετσέλς, η Στόρμι Ντάνιελς είχε υπογράψει το 2018 δύο δηλώσεις στις οποίες έλεγε ότι δεν είχε έλθει σε ερωτική επαφή με τον Τραμπ. «Ποτέ, κανένας δεν θα ήθελε να το πει δημόσια αυτό», ότι δηλαδή είχε επαφές με τον Τραμπ, απάντησε η Ντάνιελς. Η πρώην πορνοστάρ παραδέχτηκε ακόμη ότι είχε γίνει «ηρωίδα» του κινήματος κατά του Τραμπ.

    Στη συνέχεια η δικηγόρος επιχείρησε να αποδείξει ότι η Ντάνιελς δεν είναι και τόσο πολύ στα καλά της γιατί πιστεύει σε παραφυσικά φαινόμενα και ότι εργάστηκε ως μέντιουμ. Πιστεύει, ακόμη, ότι το σπίτι της ήταν στοιχειωμένο, ότι τα πνεύματα είχαν επιτεθεί στον φίλο της και ότι μπορεί να μιλά με τους νεκρούς.

    Από την πλευρά της η Ντάνιελς δεν αρνήθηκε ότι διαβάζει τα ταρώ. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ζει σε ένα σπίτι με «ενδιαφέρουσα και ανεξήγητη δραστηριότητα» (που απέδωσε σε ένα οπόσουμ).

    Επόμενη γραμμή της δικηγόρου: η εργασία της στις ταινίες πορνό την κάνει «ειδική» στις ψεύτικες ιστορίες που αφορούν το σεξ. Η απάντηση της Ντάνιελς ήταν ότι οι σεξουαλικές επαφές στις ταινίες πορνό «είναι εντελώς αληθινές, όπως και αυτή που μου συνέβη» με τον Τραμπ. Είπε ακόμη ότι «αν δεν ήταν πραγματική η ιστορία [ενν. με τον Τραμπ], θα την είχα γράψει πολύ καλύτερα».

    Τρίτη προσπάθεια από τη δικηγόρο, οι αντιφάσεις που πιστεύει ότι στα κατά καιρούς λεγόμενα της Ντάνιελς σχετικά με τη συνάντηση με τον Τραμπ, για παράδειγμα αν και πότε έφαγαν μαζί ή άλλα περιστατικά από τη συνάντησή τους.

    Η δικηγόρος είπε ακόμη ότι δεν είναι πιστευτός ο ισχυρισμός της Ντάνιελς ότι εξεπλάγη όταν είδε ξαφνικά τον Τραμπ με τα εσώρουχα – έχετε παίξει σε 150 πορνογραφικές ταινίες δεν θα έπρεπε να σας εκπλήσσει αυτό, είπε η Νετσέλ.

    Δεν άλλαξαν καθόλου αυτά που έλεγα, τόνισε η Ντάνιελς έπειτα από τις επίμονες ερωτήσεις της δικηγόρου για τις φερόμενες ως αντιφάσεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Τραμπ: Ο Μπάιντεν «παίρνει το μέρος» της Χαμάς

    Σταϊκούρας: Πέντε σημαντικές παρεμβάσεις στην Π.Ε. Δράμας

    Ευρωσύμβουλοι: Στις 3 Ιουνίου μεταφέρεται η ΓΣ



    ΣΧΟΛΙΑ