ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προειδοποιούν τα αμερικανικά πλοία που βρίσκονται στον Περσικό Κόλπο
Η Χαμάς υποστήριξε σήμερα ότι η επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν εναντίον του Ισραήλ, το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή, ήταν «νόμιμη και αρμόζουσα». Ως εκ τούτου, το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα υιοθετεί την επίσημη θέση της Τεχεράνης ότι η επίθεση εξαπολύθηκε εν είδει αντιποίνων για το αποδιδόμενο στο Ισραήλ πλήγμα στο προξενικό τμήμα της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό.
«Η απάντηση της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν επιβεβαιώνει ότι η εποχή που η σιωνιστική οντότητα (σ.σ. το Ισραήλ) μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να λογοδοτεί ή να τιμωρείται, έχει παρέλθει», αναφέρει η ανακοίνωση της Χαμάς.
Διαβάστε επίσης:
Γεραπετρίτης: Επιτυχής η 9η Διάσκεψη «Our Ocean Conference»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης για σύνταξη στους πληγέντες Μάνδρας – Μάτι: Απαντάμε στην άδικη και πολυετή εκκρεμότητα 8 χρόνων
- Διεθνής Ναυτική Ένωση: Να αναλάβει πρωτοβουλία το υπουργείο Ναυτιλίας για να αρχίσει διάλογος με τους ναυτικούς των ρυμουλκών
- Π. Λαζαρίδου: Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ηγείται του μετασχηματισμού των υποδομών της χώρας μας
- CVS Health: Προβλέπει κέρδη πάνω από τις εκτιμήσεις της Wall Street, παρά τα χαμηλότερα έσοδα