ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να αμφιβάλλουν ότι η Ρωσία αντιμετωπίζει με “πραγματική σοβαρότητα” τις διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν μετά από την ανακοίνωση της προόδου στις συνομιλίες μεταξύ Κιέβου και Μόσχας που διεξήχθησαν στην Κωνσταντινούπολη.
“Δεν έχω δει τίποτα που να υποδηλώνει ότι υπάρχει μια αληθινή κίνηση, επειδή δεν έχουμε δει σημάδια πραγματικής σοβαρότητας από τη Ρωσία”, τόνισε ο Μπλίνκεν σε μια συνέντευξη Τύπου κατά την επίσκεψη που πραγματοποιεί στο Μαρόκο.
Πρόσθεσε ότι η Μόσχα πρέπει να τερματίσει τώρα τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας και να αποσύρει τις δυνάμεις της.
Διαβάστε επίσης
Πιθανή μια συνάντηση Πούτιν – Ζελένσκι εφόσον υπάρξει τελική συμφωνία
Ουκρανία: Να γίνουν εγγυήτριες δυνάμεις τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έγκριση για την έκθεση Μπελέρη: 7,5 δισ. ευρώ για μικρούς αλιείς και μάχη κατά της παράνομης αλιείας στο ΠΔΠ 2028–2034
- Alpha Bank: Το Μillenium αύξησε τη short θέση σε 0,61%
- Δημοσκόπηση Reuters/Ipsos: Σχεδόν 7 στους 10 πιστεύουν πως η οικονομία των ΗΠΑ δεν «ανθίζει» επί Τραμπ
- TÜV NORD Hellas: Ο Θωμάς Αραπογιάννης Director του Business Unit Certification
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.