ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Σκοτ Μπέσεντ δήλωσε την Πέμπτη ότι “σε καμία περίπτωση” δεν θα υποστηρίξει τη μείωση των αμερικανικών δασμών στις καναδικές εισαγωγές στο μηδέν, επισημαίνοντας την πρόσφατη κίνηση του Καναδά να μειώσει τους δασμούς του στα κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα στο 6%.
“Οι ΗΠΑ έχουν δασμό 100% στα κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα. Δεν μπορούσαμε… να αφήσουμε τα βόρεια σύνορά μας να χρησιμοποιηθούν ως δίοδος για την είσοδο κινεζικών ηλεκτρικών οχημάτων στις ΗΠΑ”, σημείωσε χαρακτηριστικά, όπως μεταδίδει το Reuters, στην Επιτροπή Τραπεζικών Υποθέσεων της Γερουσίας.
Διαβάστε επίσης
ΠΑΣΟΚ: Να επανέλθει άμεσα η προστασία της πρώτης κατοικίας
ΗΠΑ: Εκτινάχθηκαν οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας – Έφτασαν τις 231.000
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Viohalco: 200 εκατ. ευρώ εισέπραξε σε 1,5 χρόνο από τα placements της Cenergy
- Επενδύσεις 120 εκατομμυρίων από Fraport – Κοπελούζο – Κωνσταντακόπουλο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
- Γιώργος Χατζημάρκος στο mononews: Πώς το Νότιο Αιγαίο έγινε διεθνές success story και μαγνήτης επενδύσεων δισεκατομμυρίων
- Μήτσης: Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή του Μεγάρου Σλήμαν σε ξενοδοχείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.