ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ, δήλωσε σήμερα ότι η Ουκρανία χρειάζεται ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας και μια δίκαιη ειρήνη, ενώ πρόσθεσε ότι το Κιέβο μόνο του θα αποφασίσει πότε θα αρχίσει διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.
«Εάν μιλάμε για ειρήνη, πρέπει να είναι μια δίκαιη ειρήνη, δεν πρέπει να είναι μια παγωμένη σύγκρουση, που οδηγεί σε περαιτέρω εξοπλισμούς και επιθέσεις στην Ουκρανία ή ακόμη και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες» δήλωσε η Μπέρμποκ στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών των χωρών μελών του ΝΑΤΟ.
«Χρειάζονται εγγυήσεις ασφαλείας που να είναι αποτελεσματικές», είπε.
Διαβάστε επίσης
Λετονία: Ορισμένες χώρες του ΝΑΤΟ περιμένουν να αναλάβει ο Τραμπ για να αποφασίσουν για την Ουκρανία
Ζελένσκι: Η Ουκρανία πραγματοποίησε δοκιμή νέων πυραύλων εγχώριας κατασκευής
ΝΑΤΟ: Ο Ουκρανός ΥΠΕΞ ζητεί από τους Συμμάχους 20 νέα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάπας Λέων: «Ανοιχτή πληγή» η σεξουαλική κακοποίηση από μέλη του κλήρου – Να αποδοθεί δικαιοσύνη στα θύματα
- F1 Μονακό: Θρυλικά χρώματα για την Audi
- Μάριος Θεμιστοκλέους: «Στις 3 ώρες και 40 λεπτά ο μέσος χρόνος αναμονής στα επείγοντα, μειωμένος κατά πολύ σε σχέση με το παρελθόν»
- Γέννησε η Αλεξάνδρα Νίκα το δεύτερο παιδί της με τον Αργυρό – Αποκλειστικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.