ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι μουσουλμάνοι αντιδρούν για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας, που προκάλεσαν τον θάνατο 189 ανθρώπων το βράδυ της Παρασκευής. Άραβες γελοιογράφοι πήραν τα μολύβια τους και ζωγράφισαν, δείχνοντας την αλληλεγγύη τους και την συμπαράστασή τους απέναντι στον γαλλικό λαό.
Εν τω μεταξύ οι μουσουλμάνοι χρησιμοποιώντας το hashtag #NotInMyName απάντησαν στη βία και στις επιθέσεις της ISIS στο Παρίσι για να υπενθυμίσουν στον κόσμο ότι η ISIS δεν αντιπροσωπεύουν τη θρησκεία τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ: Διχάζει τις υπό ένταξη χώρες το σχέδιο για είσοδο στην Ένωση νέων μελών με μειωμένα δικαιώματα – Αντιδρά η Ουκρανία
- Γερμανία: Επιδοτήσεις 3 δισ. ευρώ για αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων
- Γερμανία: Λόγω «ρωσικών και κινεζικών απειλών» στέλνουμε στρατιώτες στη Γροιλανδία
- Γρατσία: Στο κόμμα Καρυστιανού δεν υπάρχουν καπέλα αριστερά και δεξιά ως βαρίδια – Τον Φεβρουάριο το πρόγραμμα






