ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε σήμερα ότι ένας Αμερικανός πολίτης σκοτώθηκε στην Ουκρανία, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η ρωσική εισβολή.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ένας Αμερικανός πολίτης σκοτώθηκε. Δεν έχω άλλες λεπτομέρειες για εσάς πέραν αυτού», είπε ο Μπλίνκεν σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Η επιβεβαίωση από τον Άντονι Μπλίνκεν έγινε, αφότου η αστυνομία στην ουκρανική πόλη Τσερνίχιβ ανέφερε, νωρίτερα σήμερα, ότι ένας Αμερικανός βρίσκεται μεταξύ των νεκρών σε έναν ρωσικό βομβαρδισμό.
Ο Βιάτσεσλαβ Τσάους, κυβερνήτης της περιοχής με κέντρο την πόλη Τσερνίχιβ, έκανε γνωστό πως 53 άμαχοι σκοτώθηκαν εκεί τις τελευταίες 24 ώρες. Ο απολογισμός δεν μπορεί να επαληθευτεί από ανεξάρτητη πηγή. Η Ρωσία αρνείται ότι στοχοθετεί αμάχους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
O υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας ζήτησε από την ΕΕ να χαρακτηρίσει τον Πούτιν «εγκληματία πολέμου»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αζερμπαϊτζάν: Κλείνει για 12 ώρες τον εναέριο χώρο του κοντά στα σύνορα με το Ιράν
- Wall Street: Επανέρχονται οι πιέσεις, πτώση 1% στο άνοιγμα για τον Dow Jones καθώς αυξάνεται το πετρέλαιο
- Υπουργείο Παιδείας: Πρόσκληση για Επιτηρητές με μισθό 110 ευρώ και Βαθμολογητές με 3€/γραπτό – Πότε γίνονται οι αιτήσεις
- ΗΠΑ: Σταθερά σε χαμηλό επίπεδο οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας την εβδομάδα που έληξε στις 28/2
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.