ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεραπετρίτης για Αλβανία: Η ενταξιακή πορεία συνδέεται με τον σεβασμό των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας
Εκτός φυλακής θα βρέθηκε για λίγες ώρες ο Φρέντι Μπελέρης, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του, η οποία έφυγε χθες από τη ζωή.
Αν και νόμος στην Αλβανία προβλέπει για ανάλογες περιπτώσεις άδεια δύο ημερών, οι αλβανικές Αρχές χρησιμοποίησαν διάφορα προσχήματα και έδωσαν άδεια μόλις επτά ωρών.
Ο Μπελέρης βρέθηκε στη Χειμάρρα, συνοδεία αστυνομικών. Η τελετή ήταν προγραματισμένη για τις 3 το μεσημέρι, με τους κατοίκους να τον υποδέχονται εκφράζοντας τη στήριξή τους στον εκλεγμένο δήμαρχο.
Διαβάστε επίσης
Αλβανία: Σε κατ΄οίκον περιορισμό ο Σαλί Μπερίσα – Κατηγορείται για διαφθορά
Ρωσία: Η επίθεση στο Χάρκοβο ήταν απάντηση στην ουκρανική επίθεση εναντίον του Μπέλγκοροντ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνολικά 46 τα κοινά μεταπτυχιακά προγράμματα που θα λειτουργήσουν από την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά
- Εσμαΐλ Μπαγαΐ (Ιρανικό ΥΠΕΞ): «Η κατάσταση στον Λίβανο θα είναι το «βασικό» θέμα των συνομιλιών σήμερα στην Ελβετία»
- Ραφήνα: Προσωρινή απαγόρευση απόπλου του Hyperspeed Jet 4 μετά από πρόσκρουση κατά την πρόσδεση
- Πόλεμος στην οικογένεια Καρνέση: Μπορεί ένας εφοπλιστής να μην ξέρει αν είναι μέτοχος; Το θολό νομικό πλαίσιο της Λιβερίας και η κατάρρευση των σχέσεων εμπιστοσύνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.