ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγες ώρες μετά την πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν κατά της Μπερσεβά, ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης της χώρας, αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, έκανε μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα Χ.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία, συνάντηση ανάμεσα στους επικεφαλής της διπλωματίας ευρωπαϊκών χωρών και της ΕΕ με αυτόν του Ιράν, ώστε να υπάρξει πρόοδος προς διπλωματική λύση, έπειτα από μια εβδομάδα πολέμου. Επομένως, η ανάρτηση αυτή, ήρθε ενόψει της επικείμενης συνάντησης του υπουργού Εξωτερικών, Αμπάς Αραγτσί με τους Ευρωπαίους Ηγέτες.
«Ο σιωνιστικός εχθρός τιμωρείται. Τιμωρείται αυτή τη στιγμή» έγραψε ο Χαμενεΐ στην ανάρτησή του, αναφερόμενος στις μαζικές πυραυλικές επιθέσεις που εξαπέλυσε το Ιράν κατά του Ισραήλ.
The Zionist enemy is being punished. It is being punished right now.
— Khamenei.ir (@khamenei_ir) June 20, 2025
Διαβάστε επίσης:
Τραμπ: Πατάει παύση στην εμπλοκή του στον πόλεμο Ιράν – Ισραήλ και δίνει χώρο στην διπλωματία της ΕΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
