ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και οκτώ τραυματίστηκαν σε διαδήλωση εναντίον του καθεστώτος των Ταλιμπάν.
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν από σφαίρες σήμερα, σε μια διαδήλωση εναντίον του καθεστώτος των Ταλιμπάν στην πόλη Χεράτ, στο δυτικό Αφγανιστάν, ανέφερε ένας ντόπιος γιατρός στο Γαλλικό Πρακτορείο, ζητώντας να τηρηθεί η ανωνυμία του.
Τις τελευταίες ημέρες έχουν οργανωθεί πολλές διαδηλώσεις, κυρίως στην Καμπούλ, τη Χεράτ και τη Μαζάρ-ι-Σαρίφ, εναντίον της βίαιης καταστολής από τους Ταλιμπάν στην επαρχία Πανσίρ αλλά και τις παρεμβάσεις του Πακιστάν στις εσωτερικές υποθέσεις του Αφγανιστάν.
Διαβάστε επίσης:
Αφγανιστάν: Ανακοίνωσαν προσωρινή κυβέρνηση οι Ταλιμπάν
Φρίκη δίχως τέλος: Ταλιμπάν δολοφόνησαν αστυνομικό, έγκυο στον 8ο μήνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- OTE: Από 9 Ιουλίου η καταβολή του μερίσματος 0,7 ευρώ ανά μετοχή
- Πρωτοβουλία της Ελλάδας στον ΟΗΕ για τις εξελίξεις στη Συρία, μετά το χτύπημα στον Προφήτη Ηλία
- Fourlis: Την εκλογή του Γιάννη Βασιλάκου ως νέου CEO ανακοίνωσε το ΔΣ
- Το One&Only Kéa Island συναντά την Ancient Greek Sandals σε μια συλλεκτική συνεργασία εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαίρι
