O Στέφανος Κασσελάκης μπέρδεψε τον Ηρόδοτο με τον Ηράκλειτο και προσέφερε μια ακόμη γκάφα. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε τη φράση «τα πάντα ρει» στον Ηρόδοτο κι όχι στον αρχαίο φιλόσοφο Ηράκλειτο όπως είναι και το ορθό.
Το λάθος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, δεν πέρασε απαρατήρητο από την “Ομάδα Αλήθειας”, που σχολίασε την γκάφα με… ατάκα του ίδιου.
“Τα πάντα αλλάζουν, όπως νομίζω είχε πει και ο Ηρόδοτος πριν από πολλά χρόνια, τα πάντα ρει και ουδέν παγίως μένει” είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης σε μια αποστροφή της ομιλίας του τη Δευτέρα (18/12) στο Digital Economy Forum.
Συγκεκριμένα, στο βίντεο που ανέβασε στο “Χ”, η “Ομάδα Αλήθειας” θέλοντας να θυμίσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως αυτή η φράση δεν ανήκει στον Ηρόδοτο αλλά στον Ηράκλειτο, δείχνει ένα απόσπασμα με παλιότερες δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. “Μαθαίνω τις λέξεις πολύ γρήγορα, είναι θέμα 2-3 μηνών και εξάσκησης για μένα”, είχε πει τότε ο κ. Κασσελάκης.
Ο Κασσελάκης αποδίδει τη φράση “Τὰ πάντα ῥεῖ” στον Ηρόδοτο pic.twitter.com/nv3KPIoFmH
— Ομάδα Αλήθειας (@omadaalithias) December 18, 2023
Διαβάστε επίσης:
Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η ψηφιακή μετάβαση μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει ανθρωποκεντρικά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jumbo: Στήνεται το πρώτο κατάστημα στον Καναδά – Το «Coming Soon» στο Τορόντο
- Επίδομα παιδιού Α21 – Ποιοι θα πάρουν έως 560 ευρώ στις 30 Σεπτεμβρίου
- Δημοσκοπήσεις: Το «φάντασμα» της αυτοδυναμίας, η κατανομή των εδρών και η πιθανότητα για μετεκλογικές συνεργασίες
- Τιμές ενέργειας: Ρεκόρ 20 μηνών στη χονδρεμπορική με 211,76 ευρώ/MWh – Ντόμινο εξελίξεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.