ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα πυρά του κατά του Χάρη Δούκα έστρεψε ο Παύλος Γερουλάνος, καθώς συνεχίζεται η έντονη αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ μετά την παραπομπή της Κατερίνας Μπατζελή στην επιτροπή Δεοντολογίας.
Στο σχόλιο του Χάρη Δούκα, ο οποίο διαμαρτυρήθηκε για την παραπομπή, απάντησαν επικριτικά συνεργάτες του Παύλου Γερουλάνου, αναφέροντας τα εξής:
«Η χρήση «επιχειρημάτων» της Ομάδας Αλήθειας – για πράγματα που ο Παύλος Γερουλάνος ουδέποτε είπε, όπως έχει επανειλημμένα υπογραμμίσει τις τελευταίες εβδομάδες ακόμα και απέναντι στον ίδιο τον πρωθυπουργό που χρησιμοποίησε αντίστοιχες ανοησίες – από συνεργάτες του κ. Δούκα μέσω διαρροών, υποβαθμίζει την πολιτική συζήτηση.
Κρίμα».
Διαβάστε επίσης
Πολιτική κρίση στο ΠΑΣΟΚ: Τα σχόλια του περιβάλλοντος Δούκα για παραπομπή Μπατζελή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαλεντίνα Μπαρτολίνι: «Η φλόγα σε καλεί να σκεφτείς»
- Γιατί έφτασε κοντά στο… κραχ η μπασκετική Μονακό! Φεύγει ο ζάπλουτος Φεντορίτσεφ, παρεμβαίνει το Πριγκιπάτο
- Νευρικότητα στις αγορές πετρελαίου, καθώς ο Τραμπ «χτίζει» πολεμικό κλίμα εναντίον του Ιράν
- Από τον Νίξον στον Κάρτερ – και στον Τραμπ: Έρχεται η τρίτη κρίση του δολαρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.