Πολιτική

Γεραπετρίτης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Η αξιωματική αντιπολίτευση αλλοίωσε τη δήλωσή μου για να με χαρακτηρίσει τυμβωρύχο

  • NewsRoom

Γ. Γεραπετρίτης, υπουργός Επικρατείας


Στην αντεπίθεση πέρασε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, απαντώντας στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις αναρτήσεις του διαδικτυακού «στρατού» του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους κατηγορεί πως αλλοίωσαν τη δήλωσή του περί τις ΜΕΘ και της ανάγκης να τηρούνται τα μέτρα.

«Αν με ρωτάτε, θα ήθελα να έχουμε και 5.000 ΜΕΘ. Οι ΜΕΘ όμως δεν είναι η λύση του ζητήματος, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να προφυλασσόμαστε εμείς οι ίδιοι ώστε να μη χρειάζεται να προσφεύγουμε στις ΜΕΘ. Αυτό είπα σήμερα, λίγα δευτερόλεπτα πριν το αποκομμένο και εκτός πλαισίου απόσπασμα της δήλωσής μου που κυκλοφορεί», αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης, απαντώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Στην ίδια δήλωση, αναφέρει: «Για κάθε αντικειμενικό ακροατή, είναι προφανές ότι ανέφερα πως η έμφαση πρέπει να δοθεί στην πρόληψη ώστε να μην φτάνουμε να γεμίσουν οι εντατικές, ανεξαρτήτως αριθμού. Η αξιωματική αντιπολίτευση αλλοίωσε τη δήλωσή μου για να με χαρακτηρίσει τυμβωρύχο. Δυστυχώς οι λέξεις, στον μύλο της πολιτικής αντιπαράθεσης, έχουν χάσει το νόημά τους».


ΣΧΟΛΙΑ