ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την επείγουσα ανάγκη για επίτευξη ανθρωπιστικής παύσης, με σκοπό τη δημιουργία βιώσιμων ανθρωπιστικών διαδρόμων στη Γάζα τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης κατά τη συνάντησή του με τον Παλαιστίνιο ομόλογό του Riyad Al-Maliki στη Ραμάλα, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.
?Ramallah
FM George Gerapetritis’ meeting with Palestinian FM Riyad Al-Maliki?Ραμάλα
Συνάντηση ΥΠΕΞ Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Παλαιστίνιο ΥΠΕΞ Riyad Al-Maliki pic.twitter.com/gw0SKKHQW8— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) November 16, 2023
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης: Το στοίχημα είναι να κάνουμε την Ελλάδα τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό του κόσμου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανθεκτικότητα στις κορυφαίες οικονομίες της Ευρώπης παρά την εμπορική αναταραχή
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας στο Βόλο
- «Έκλεισε» το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας: Πότε η συνάντηση Μητσοτάκη με Ερντογάν
- Swatch: «Ανάσα» αισιοδοξίας από την αύξηση των πωλήσεων – Θετικές προοπτικές το 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.