• Πολιτική

    Γεωργιάδης σε Βελόπουλο: Ντροπή να υπερασπίζεσαι τις ύβρεις κατά της μάνας κάποιου

    • NewsRoom

    Άδωνις Γεωργιάδης – Κυριάκος Βελόπουλος


    Διαδικτυακή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο για το επεισόδιο Φλώρου – Γραμμένου στη Βουλή.

    Σε ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης δημοσίευσε ένα βίντεο με δηλώσεις του ανεξάρτητου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Διονύση Βαλτογιάννη (πρώην Σπαρτιάτης), ο οποίος ήταν μπροστά στο επεισόδιο Φλώρου – Γραμμένου και στο οποίο περιγράφει τι έγινε εκείνη την ημέρα στη Βουλή.

    Ο υπουργός Υγείας κατηγορεί τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης ότι αρνείται ότι ο βουλευτής του Γραμμένος, έβρισε τη μητέρα του Φλώρου, κάτι που διαψεύδεται όπως αναφέρει από την μαρτυρία του Βαλτογιάννη.

    Στην ανάρτηση του υπουργού Υγείας απάντησε ο Κυριάκος Βελόπουλος, λέγοντας:

    «Μα δεν ντρέπεσαι; Επικαλείσαι έναν βουλευτή που το κόμμα σου λέει ότι είναι του Κασιδιαρη; ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ επικαλείσαι; ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; Εαν πάθει κάτι ο Γραμμενος είσαι υπεύθυνος!Οικογενειαρχης με 3 μικρά παιδιά είναι! ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ… ΤΕΛΟΣ! ΥΓ: ΣΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΝΕΙΣ!»

    Άμεση ήταν η αντίδραση από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος απάντησε στον Κυριάκο Βελόπουλο:

    «Είναι ντροπή πραγματικά για Αρχηγό Κόμματος υποτίθεται Χριστιανικού και Πατριωτικού να υπερασπίζεται με τέτοιο μένος τις ύβρεις κατά της μάνας κάποιου ακόμη και του εχθρού του! Η Μάνα είναι το Ιερότερο πρόσωπο της οικογένειας και με την συμπεριφορά του αποδεικνύει ότι μπροστά στις ψήφους δεν υπολογίζει απολύτως τίποτε».

    Διαβάστε επίσης:

    Κικίλιας: Μάχη από τώρα δίνουν οι πυροσβέστες, πάνω από 70 πυρκαγιές καθημερινά 

    Στυλιανίδης: Δίνουμε 154 εκατ. ευρώ για τις άγονες γραμμές

    ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης επέδειξε ξανά τη γνωστή «αλαζονεία του 41%»



    ΣΧΟΛΙΑ