ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης, Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.
Απαντώντας σε ερώτηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, με αφορμή την ανάληψη της πρωθυπουργίας της Φινλανδίας από την 34χρονη Σάνα Μάριν, κίνηση που η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ χαιρέτησε θερμά, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της για το αν θα μπορούσε η ίδια να προταθεί ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.
«Είμαι πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ. Έχω όμως πει πολλές φορές ότι υπάρχει η ανάγκη συναίνεσης στο πρόσωπο του ΠτΔ και γι’ αυτό πρέπει να προέρχεται από την προοδευτική παράταξη», ανέφερε η κα Γεννηματά.
«Και οι τρεις πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κα ο Γιώργος Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις γι’ αυτή την θέση, γιατί έβαλαν πλάτη στα δύσκολα για τη χώρα», κατέληξε η νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι συμβαίνει με Eurobank, Optima και Credia, τα σχέδια και οι φήμες σε ΓΕΚ, Aktor, ΑΒΑΞ, ποιοι «μαύρισαν» τον Τόλη τον Α’, το νέο σκάνδαλο στις Σπέτσες και πόσο κόστισε το πάρτι Κούστα
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA, Aegean, IDEAL, Fourlis
- Προθεσμία 18 ημερών για την έκπτωση φόρου έως και 4% – Κλείνει το Taxis για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις
- Πλειστηριασμοί: Εβδομάδα με ξενοδοχειακά ακίνητα και τη Βίλα Πρινιωτάκη στην Παλλήνη
