ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατί ο ΓΑΠ έκανε τον Κινέζο, ο Καμμένος και το rebranding, η selfie με την Κίμπερλι, ο ρομαντικός Χάρης και τα τραπεζώματα του Νότη
Οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης, Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.
Απαντώντας σε ερώτηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, με αφορμή την ανάληψη της πρωθυπουργίας της Φινλανδίας από την 34χρονη Σάνα Μάριν, κίνηση που η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ χαιρέτησε θερμά, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της για το αν θα μπορούσε η ίδια να προταθεί ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.
«Είμαι πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ. Έχω όμως πει πολλές φορές ότι υπάρχει η ανάγκη συναίνεσης στο πρόσωπο του ΠτΔ και γι’ αυτό πρέπει να προέρχεται από την προοδευτική παράταξη», ανέφερε η κα Γεννηματά.
«Και οι τρεις πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κα ο Γιώργος Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις γι’ αυτή την θέση, γιατί έβαλαν πλάτη στα δύσκολα για τη χώρα», κατέληξε η νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γκουτέρες: “Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας”
- Κωστής Χατζηδάκης για εξαγορά HSBC Μάλτας: Καλό νέο για το τραπεζικό μας σύστημα και το Ελληνικό Δημόσιο
- Nestle: Μετά την απομάκρυνση του CEO παραιτείται και ο πρόεδρος της εταιρείας
- Αλεξανδρούπολη: Παρεμβάσεις για την καθαριότητα στον δρόμο που οδηγεί στον Συνοριακό Σταθμό Κήπων
