• Top Stories

    Γεννηματά: Με διψήφιο ποσοστό το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές

    gennimata γεννηματά

    Φώφη Γεννηματά


    Βέβαιη ότι το ΚΙΝΑΛ θα αποσπάσει στις εκλογές διψήφιο ποσοστό εμφανίστηκε η Φώφη Γεννηματά, απευθύνοντας παράλληλα πρόσκληση σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να στηρίξουν το ΚΙΝΑΛ.

    Η κ. Γεννηματά, μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει θέση στον χώρο της Κεντροαριστεράς, καθώς «έφτιαξε τη νέα δεξιά».

    Στη συνέχεια τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας», σημειώνοντας ότι «ο κόσμος τρέχει να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ».

    Κληθείσα να κάνει πρόβλεψη για το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ στις προσεχείς εκλογές, η Φώφη Γεννηματά είπε, με σαφήνεια, ότι «θα είναι διψήφιο το ποσοστό μας στις εκλογές» και πως «θα είμαστε η μεγάλη έκπληξη των εκλογών».

    Παράλληλα, τόνισε πως το σύνθημα του ΚΙΝΑΛ, μετά την εκλογική διαδικασία, θα είναι «όχι διχασμός και νέες περιπέτειες».

    Για το τρίτο μνημόνιο

    Ερωτηθείσα γιατί το κόμμα της υπερψήφισε το τρίτο μνημόνιο, το 2015, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών -τότε- ο πρωθυπουργός τους είχε ενημερώσει πως οι δανειστές δεν θεωρούσαν αξιόπιστη την κυβέρνηση και πως ζητούσαν την υπογραφή και της αντιπολίτευσης, ως εγγυητές της συμφωνίας.

    «Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα έπαιρνε το ρίσκο» αναρωτήθηκε στη συνέχεια, υπογραμμίζοντας πως όταν ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να μην προκηρύξει εκλογές, αλλά να δημιουργήσει μια εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, με στόχο την αλλαγή των όρων της συμφωνίας, εκείνος τη διαβεβαίωσε πως δεν θα πάει σε εκλογές.

    Η κυρία Γεννηματά αναφέρθηκε και σε συνομιλία που είχε τότε με τον πρωθυπουργό, κατά την οποία τον ρώτησε γιατί προέβη σε αυτή την ενέργεια, με εκείνον να απαντά «πρέπει να ελέγξω το κόμμα μου».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φώφη Γεννηματά: «Πρέπει να αλλάξουμε τον στόχο για πρωτογενή πλεονάσματα 3,5%»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεννηματά: Υπερασπίζομαι το χώρο μου από τυχοδιώκτες



    ΣΧΟΛΙΑ