• Πολιτική

    Φον ντερ Λάιεν: Να στηρίξουμε τα ευάλωτα νοικοκυριά στην ενεργειακή κρίση

    • NewsRoom
    Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

    Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής


    Μήνυμα στήριξης των ευάλωτων νοικοκυριών και των επιχειρήσεων στην ενεργειακή κρίση έστειλε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτακη, στο περιθώριο της διάσκεψης των ηγετών του ΕΛΚ στην Αθήνα.

    Η κ. Φον ντερ Λάιεν έκανε την εξής ανάρτηση στο διαδίκτυο στα αγγλικα: «Good meeting with @kmitsotakis in preparation of the next #EUCO summit. We need to improve our toolbox to support vulnerable households and businesses dealing with high energy prices».

    «Καλή συνάντηση με @kmitsotakis για την προετοιμασία της επόμενης #EUCO συνόδου κορυφής. Πρέπει να βελτιώσουμε την εργαλειοθήκη μας για να υποστηρίξουμε ευάλωτα νοικοκυριά και επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν υψηλές τιμές ενέργειας».

    Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε σήμερα μέρος στις εργασίες της διήμερης διάσκεψης των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στην Αθήνα, στο περιθώριο της οποίας είχε διμερείς συναντήσεις με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον Υπουργό Εξωτερικών και Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης της Ιταλίας Αντόνιο Ταγιάνι και τον Πρόεδρο του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συναντήσεις με Φον ντερ Λάιεν, Ταγιάνι και Βέμπερ – Τι συζήτησαν



    ΣΧΟΛΙΑ