ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα 12χρονο κορίτσι φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκε για να μπουν στις φυλακές Νιγρίτας χάπια, άγνωστης μέχρι στιγμής ουσίας.
Σε έλεγχο που έγινε το περασμένο Σάββατο, στο εξωτερικό θυρωρείο των φυλακών, οι φύλακες εντόπισαν πάνω στο παιδί μία συσκευασία που περιείχε 190 δισκία. Το κορίτσι επρόκειτο να επισκεφθεί τον κρατούμενο πατέρα του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης: «Σε κανονικό έλεγχο εισόδου που πραγματοποιήθηκε από γυναίκα εξωτερική φρουρό εντοπίστηκε στην ανήλικη η ανωτέρω συσκευασία η οποία παραδόθηκε στην αστυνομία για περαιτέρω έλεγχο. Το υπουργείο εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους υπαλλήλους για την εγρήγορση και την ευσυνειδησία που επέδειξαν στην άσκηση των καθηκόντων τους και δηλώνει την αποφασιστικότητά του για την πάταξη κάθε φαινομένου παρανομίας στις φυλακές».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξεκίνησε η δίκη της υπόθεσης του Μάριου Παπαγεωργίου-Κατέρρευσε η μητέρα του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πατριάρχης κατά Ιερώνυμου: «Ιερή» μάχη στο κτήμα Προμπονά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα προσφυγή κατά του λουκέτου στο MEGA
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς αντιδρά η στοιχηματική αγορά στην αύξηση φόρου των κερδών των διαδικτυακών καζίνο
- Project-μαμούθ έως 450 εκατ. ευρώ για το ««Philips Stadion»» της ιστορικής PSV Αϊντχόφεν
- Ληξιπρόθεσμα χρέη νοσοκομείων: Το restart του 2025, η μείωση ρεκόρ και ο γρίφος του clawback
- Το war room στο Μαξίμου – Οι συσκέψεις «πολέμου» στον 3ο όροφο και τα 10 πρόσωπα που συμμετέχουν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.