• Πολιτική

    Το φιάσκο του Vanity Fair: Διάσημες σταρ με τρία χέρια και τρία πόδια!

    • NewsRoom


    Αρκετές είναι οι φορές, που το  κακό photoshop είναι εξόφθαλμο, ωστόσο αυτή τη φορά το περιοδικό Vanity Fair ξεπέρασε κάθε όριο. Συγκεκριμένα, το καταστροφικό συμβάν συνέβη την ώρα που το περιοδικό  ετοιμαζόταν για ένα από τα πιο εντυπωσιακά εξώφυλλα, γιορτάζοντας τα 24 χρόνια κυκλοφορίας. Στο εξώφυλλο, το περιοδικό αποφάσισε να απαθανατίσει μαζί τις τρεις ηγετικές φιγούρες του κινήματος #MeToo, Όπρα Γουίνφρεϊ, Ρις Γουίδερσπουν και Νικόλ Κίντμαν, συνοδευόμενες από γοητευτικούς ηθοποιούς, όπως ο Τομ Χανκς, ο Χάρισον Φορντ και ο Ρόμπερντ Ντε Νίρο. Όλοι τους πόζαραν στο φακό της γνωστής φωτογράφου Αν Λίμποβιτς . Όμως το αποτέλεσμα αν και  εντυπωσιακό, επισκιάστηκε  από το απίστευτο λάθος στο photoshop, πράγμα αδικαιολόγητο για ένα τόσο μεγάλης εμβέλειας περιοδικό.

    Για του λόγου το αληθές

    Σε μια από τις φωτογραφίες η Όπρα Γουϊνφρι εμφανίζεται καθισμένη σε μια καρέκλα, ενώ στο μπράτσο κάθεται η Ρις Γουίδερσπουν. Όπως φαίνεται, η Όπρα αγκαλιάζει την Ρις, με το ένα χέρι της να βρίσκεται στη μέση της Ρις, αλλά εμφανίζεται και ένα… τρίτο χέρι ανάμεσά τους.

    Ακόμη, σε μια άλλη φωτογραφία, η Ρις Γουίδερσπουν την οποία αγκάλιαζε η Όπρα Γουίνφρι με τα τρία χέρια, εμφανίζεται να έχει… τρία πόδια!

    Όπως ήταν αναμενόμενο το ξεκαρδιστικό fail έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο, με αρκετούς χρήστες να επισημαίνουν ότι τώρα που αποκαλύφθηκε ότι η Όπρα είναι εξωγήινος, δεν μπορεί πια να ελπίζει ότι θα εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά και τις ίδιες τις σταρ να σχολιάζουν τα… επιπλέον μέλη τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Oscars 2018: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για τα βραβεία 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να η ευκαιρία! Μισθός 25.000€ για να βοηθάτε τον Χάρι και τη Μέγκαν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στις 4 Μαρτίου η ζωντανή μετάδοση των OSCAR αποκλειστικά στην COSMOTE TV



    ΣΧΟΛΙΑ