ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύζυγος Φώφης Γεννηματά: Ο Τσίπρας είναι καθ’ έξιν ψεύτης, oυδέποτε έκανε νύξη για συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση
«Το 2018 θα είναι χρονιά ορόσημο για το Κίνημα Αλλαγής, που μπορεί να γίνει ο νέος φορέας αναγέννησης και ανατροπής του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, στον Real fm, προσθέτοντας: «Εμείς φτιάχνουμε και αναγεννάμε τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Την παράταξη της Κεντροαριστεράς».
Αναφορικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες η κ. Γεννηματά δήλωσε: «Το πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος θα το πει ο ελληνικός λαός. Εμείς μένουμε στην εμμονή για εθνική γραμμή και εθνική συνεννόηση. Και ρωτώ και τον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη, αν είναι αποφασισμένοι να συμβάλουν στην σταθερότητα του τόπου, στη βάση μιας προοδευτικής ατζέντας. Μόνο με ένα προοδευτικό σύμφωνο για τον τόπο μπορούμε να συνεργαστούμε».
Η κ. Γεννηματά προσέθεσε ακόμη, ότι «πρέπει σαν χώρα να δημιουργήσουμε ανάπτυξη, ξένες επενδύσεις, στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης, δουλεία για τους νέους ανθρώπους. Αυτή είναι η καρδιά του δικού μας προγράμματος και είναι και η διαφορά μας και από τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ».
Η πρόεδρος του «Κινήματος Αλλαγής» στη συνέντευξή της εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα της μπορεί να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό και να ανατρέψει τους σημερινούς πολιτικούς συσχετισμούς και σημείωσε ότι καθημερινά βλέπει να αναπτύσσεται δυναμική, εμπιστοσύνη και προσδοκία για το «Κίνημα αλλαγής».
Ερωτηθείσα αν βλέπει εκλογές το 2018, δήλωσε: «Εγώ εκτιμώ ότι ήδη ο χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτή την κυβέρνηση και όσο παραμένει επιτείνονται τα αδιέξοδα. Λέει ναι σε ό,τι ζητούν οι θεσμοί, όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις τους, έχει αναλάβει τη δέσμευση για πολύ υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και για να τα επιτύχει, επενδύει στην υπερφορολόγηση. Αυτό έχει ημερομηνία λήξης».
Ακόμη, η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε «προσπάθεια εξαπάτησης» την «καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια το 2018 και σημείωσε, ότι «εκτιμάται η πολύχρονη προσπάθεια του λαού, απλώς η έξοδος από τα μνημόνια χρειάζεται άλλη κυβέρνηση, καθώς η υπάρχουσα έχει υπογράψει μνημόνια διαρκείας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Κοτσιαρός (ΠΕΦ): Η Ακαδημία Φαρμάκου φέρνει νέο μοντέλο σύνδεσης, εκπαίδευσης και παραγωγής
- Απόφαση ΑΠ: Δεν γνωμοδότησε για αναδρομικότητα – Μπαράζ νομικών διεκδικήσεων από δανειολήπτες – Επανέρχεται ο φόβος του ηθικού κινδύνου
- Ο διαγωνισμός των 75 εκατ. «ξεμπλοκάρει» το νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Σε τροχιά ολοκλήρωσης από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Ο Κακούσης και η δημοσιογραφία, ο «προχώ» Ζούλας και o αλχημιστής Χιώτης, ο Παπαστάθης και η «μεταμέλεια», που πάει ο… Σεφερλής, το κλάμα του Αιμίλιου και ποια κανάλια πάνε Nova
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.