ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εξεταστική Επιτροπή για τον Πάνο Καμμένο και τη διερεύνηση των ευθυνών του υπουργού Εθνικής Αμύνης για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία ζητά η Ν.Δ όπως είπε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρία Σπυράκη. Η ΝΔ είπε εξαρχής «όλα στο φως» και λέει «ναι» στη σύσταση της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης της Novartis, είπε ακόμα η Μαρία Σπυράκη.
Ακολούθως επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας: «Το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα είναι να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους» και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση παρεμβαίνει στη δικαιοσύνη και ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα.

Σημείωσε ακόμη πως η πρόταση της κυβέρνησης για τη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής ούτε αδικήματα περιγράφει ούτε πρόταση για άσκηση δίωξης περιλαμβάνει, το μόνο που περιλαμβάνει είναι επιχείρηση συγκάλυψης των ευθυνών του Παναγιώτη Κουρουμπλή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστα Δελαπόρτας: Η DryDel πούλησε ultramax πέντε ετών σε τιμή ρεκόρ
- Ideal Holdings: Στις 18/6 η αποκοπή για την επιστροφή κεφαλαίου 0,7 ευρώ/μετοχή
- Goldman Sachs για ΔΕΗ: Buy με στόχο €26,50 και σενάριο €30 για τη μετοχή
- Μιλένα Αποστολάκη: Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου δεν εξέδωσε γνωμοδότηση προς διαβούλευση με τα funds και τους servicers
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.