• Πολιτική

    Ευάγγελος Αποστολάκης: Ο Κασσελάκης ήθελε ρεπορτάζ στη Μακρόνησο, κάναμε «καταδρομική» επιχείρηση με φουσκωτό 10 μέτρων

    • NewsRoom
    Στέφανος Κασσελάκης

    Στέφανος Κασσελάκης


    Στο παρασκήνιο πίσω από την παρουσία του υποψηφίου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στη Μακρόνησο, αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης.

    «Ζήτησε ο κ. Κασσελάκης να κάνει ένα ρεπορτάζ στη Μακρόνησο. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να πάει. Είχε πολύ δυνατό καιρό 5-6 μποφόρ, δεν περνούσε τίποτα» είπε αρχικά ο κ. Αποστολάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

    Όπως είπε «έγινε η ανάλογη καταδρομική επιχείρηση», ενώ αποκάλυψε ότι το ταξίδι στη Μακρόνησο έγινε με ένα φουσκωτό μήκους 10-11 μέτρων στο οποίο επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα.

    Όσον αφορά το μήνυμα του βίντεο ο Ευάγγελος Αποστολάκης είπε ότι «αυτό το γύρισμα και αυτή η εμφάνιση σε αυτό τον χώρο είναι ενωτική γιατί η Μακρόνησος είναι ένας ενωτικός χώρος στον οποίο υποτίθεται όλοι βλέπουμε την ιστορία και αναλογιζόμαστε τους αγώνες και τις αντιπαραθέσεις».

    «Όταν κάποιου αμφισβητείται η ταυτότητα του και το πόσο προοδευτικός είναι και τι θέλει να δείξει, είναι ενδεικτικός αυτός ο χώρος ο οποίος εμπνέει και δίνει δείγματα της ιστορίας και της συνοχής των Ελλήνων για να θυμούνται οι παλαιοί» πρόσθεσε.

    Ο Ευάγγελος Αποστολάκης κλήθηκε να απαντήσει και στις αντιδράσεις που προκάλεσε η παρουσία του στο βίντεο του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και αρκέστηκε στο «εγώ δεν θα κάνω σχόλιο για αυτό, είναι κουτσομπολιό χαμηλού επιπέδου δεν αξίζει να σχολιάσω».

    Αναφορικά με την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη και αν τη στηρίζει, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «κάθε υποψηφιότητα που είναι φρέσκια και έχει νέες ιδέες και μπορεί να σηκώσει τους νέους από τον καναπέ για να ψηφίσουν είναι ευπρόσδεκτη. Ο Κασσελάκης είναι αυτό ακριβώς. Πιστεύω σε κάθετι καινούργιο που δίνει ελπίδα και κεντρίζει το ενδιαφέρον των νέων. Δεν είναι εύκολο αυτό. Θεωρώ ότι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Το ποιος θα είναι ο νέος ηγέτης θα το δείξουν οι εκλογές. Σε όλους τους υποψηφίους αξίζει η υποστήριξη».

    Ωστόσο, ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ επέμεινε ότι «δεν γίνεται να καταργηθεί η υποχρεωτικότητα της στρατιωτικής θητείας. Δεν γίνεται σε μια χώρα που απειλείται».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Μία αναβαθμισμένη αναπτυξιακή πλημμύρα

    UNICEF: Πάνω από 330 εκατ. παιδιά σε κατάσταση ακραίας φτώχειας παγκοσμίως

    Η ομιλία της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την Κατάσταση της ΕΕ



    ΣΧΟΛΙΑ