ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την διαγραφή της από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από την ομάδα των ευρωσοσιαλιστών η Χαριλάου Τρικούπη ζητά από την Εύα Καϊλή να παραδώσει και την έδρα της στο ευρώ κοινοβούλιο.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημητρης Μάντζος μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως η Εύα Καϊλή είχε λάβει αγεφύρωτες διαφοροποιήσεις.
«Καλούμε την κ. Καϊλή να παραδώσει την έδρα στην παράταξη»,, ενώ ξεκαθάρισε πως το κόμμα δεν έχει «καμία ανοχή απέναντι στη διαφθορά και στην αδιαφάνεια, είμαστε άτεγκτοι σε κάθε υπόθεση». Τόνισε πάντως ότι το ΠΑΣΟΚ σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας.
Διαβάστε επίσης:
Βρυξέλλες: Συνελήφθη η Εύα Καϊλή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πεζεσκιάν: Ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ αποτελεί «συνέχιση των στρατιωτικών επιχειρήσεων»
- Ιταλία: Παρατείνει για 3 εβδομάδες τη μείωση των φόρων στα καύσιμα, ενώ το πετρέλαιο κίνησης αύξηση 24%
- Σαράντης: Στις 8 Μαΐου η καταβολή καθαρού μερίσματος €0,375/μετοχή
- Βενετία: Παραιτήθηκε ολόκληρη η κριτική επιτροπή της Μπιενάλε – Είχε αρνηθεί την απονομή βραβείων σε Ρώσους και Ισραηλινούς καλλιτέχνες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.