• Πολιτική

    Εύα Καϊλή στη La Repubblica: Περιμένω εναγωνίως το βραχιολάκι ώστε να βρεθώ εκτός φυλακής

    • NewsRoom
    Εύα Καϊλή

    Εύα Καϊλή


    Με ανυπομονησία περιμένει την αποφυλάκισή της η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με δημοσίευμα της La Repubblica.

    Η ιταλική εφημερίδα μεταφέρει την πρώτη αντίδραση της Ελληνίδας Ευρωβουλευτή, η οποία δηλώνει «ανυπόμονη» μέχρι να βρεθεί το «βραχιολάκι» προσθέτοντας ότι την πρώτη ημέρα μετά από σχεδόν πέντε μήνες στη φυλακή θέλει να την περάσει στο σπίτι με την κόρη της.

    Παράλληλα, η ίδια δηλώσει πως θα παραμείνει στις Βρυξέλλες και θα συνεχίσει «τη μάχη για την αθωότητά της».

    Ειδικότερα, τα λόγια της Εύας Καϊλή, όπως τα μεταφέρει η La Repubblica είναι τα εξής:

    «Περιμένω εναγωνίως για το ηλεκτρονικό βραχιολάκι ώστε να βρεθώ εκτός φυλακής. Την πρώτη ημέρά θέλω απλά να είμαι σπίτι με την κόρη μου. Όλη τη μέρα μαζί της. Από τον Ιανουάριο την έβλεπα μόνο δύο φορές το μήνα. Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες, θα συνεχίσω να δίνω μάχη για την αθωότητά μου».

    Σημειώνεται ότι η Εύα Καϊλή αναμένεται να βρεθεί εκτός των φυλακών Χάρεν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα ώστε να επιστρέψει στο σπίτι της, στις Βρυξέλλες.

    Χαμογελώντας για πρώτη φορά από καιρό, η κ. Καϊλή υποδέχτηκε την είδηση της αποφυλάκισής της με δισταγμό, αφού «από χθες το βράδυ (σ.σ. την Μεγάλη Τρίτη), όταν της το ανακοινώσαμε, μίλησα μαζί της τέσσερις-πέντε φορές μέχρι να το συνειδητοποιήσει» δήλωσε νωρίτερα ο συνήγορος υπεράσπισής της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

    Διαβάστε επίσης:

    Εύα Καϊλή: Το παρασκήνιο της αποφυλάκισης – Γιατί θα διαμένει ξεχωριστά από τον Τζιόρτζι



    ΣΧΟΛΙΑ