• Top Stories

    Έτοιμος να ρίξει από την πρωθυπουργία τον Τσίπρα ο Μητσοτάκης

    • NewsRoom
    Twitter


    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει να δώσει τέλος στην Πρωθυπουργία τον Αλέξη Τσίπρα και την παρέα του, όπως τη χαρακτηρίζει εν συνεχεία. Και ενώ αυτό επιδιώκει, καταγγέλλει ταυτόχρονα τον Πρωθυπουργό για πλήρη ανικανότητα στη διαχείριση καίριων για τη χώρα ζητημάτων, τα οποία αποτελούν το μεγαλύτερο εμπόδιο στη συνέχεια της ζωής της χώρας.

    Θα επιμείνει, λοιπόν, στο αίτημα του για άμεση προσφυγή στις κάλπες στη συζήτηση της Παρασκευής στη Βουλή.

    Ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιμείνει στη στρατηγική της σφοδρής αντιπαράθεσης καθώς μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της αξιολόγησης εκτιμά πως το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει να στήσει και πάλι ένα σκηνικό ρήξης όπως είχε κάνει και πριν ένα χρόνο.

    Όλα αυτά την ίδια ώρα που τα περισσότερα στελέχη της ΝΔ εκτιμούν πως είναι πολύ πιθανό ο Αλέξης Τσίπρας να πραγματοποιήσει έναν εκλογικό αιφνιδιασμό με αφορμή τα νέα σκληρά μέτρα που θα αναγκαστεί να αποδεχθεί.

    mitsotakis4

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ξεκαθαρίσει πως η ΝΔ δεν έχει κανένα θέμα με την πρόταση της κυβέρνησης για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια και τα χρέη των πολιτικών κομμάτων και των ΜΜΕ.

    Θα ζητήσει, παρόλα αυτά να δεχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τη δική του πρόταση για εξεταστική επιτροπή που θα διερευνήσει τα αίτια που η χώρα μπήκε στο τρίτο μνημόνιο καθώς και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης «Βαρουφάκη-Τσίπρα» όπως λέει χαρακτηριστικά.

    Χθες, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κ. Κουμουτσάκος σχολιάζοντας την κοινή συνέντευξη των υπουργών που εμπλέκονται στη διαπραγμάτευση ανέφερε ότι «το έργο είναι παιγμένο ξανά και ξανά. Από την «επικείμενη συμφωνία» στη «σύγκρουση». Και από τη “σύγκρουση” στην οδυνηρή για τους πολίτες συνθηκολόγηση. Όμως, αυτήν τη φορά, η παράσταση δεν κόβει εισιτήρια…».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/ma-ti-pai-na-kani-ston-hollande-o-tsipras-i-apofasis-lamvanonte-apo-merkel-lagarde/37813

     



    ΣΧΟΛΙΑ