ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Οι εργασίες στη Βασιλίσσης Όλγας επιτέλους ολοκληρώθηκαν!, ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, σε ανάρτησή του, επισημαίνοντας ότι ο δρόμος παραδίδεται το επόμενο διάστημα στους πολίτες, βάζοντας τέλος σε μια μακρά περίοδο ταλαιπωρίας.
Όπως ανέφερε , το έργο, που παρέμενε σε εκκρεμότητα για χρόνια, ολοκληρώθηκε εντός διετίας από τη δημοτική αρχή, παρότι –όπως σημείωσε– για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παρελθόν δεν υπήρχε ουσιαστική πρόοδος. «Η ταλαιπωρία των Αθηναίων έφτασε στο τέλος της», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων:
«Οι εργασίες στη Βασιλίσσης Όλγας επιτέλους ολοκληρώθηκαν! Σε λίγες μέρες παραδίδεται και επίσημα στους πολίτες! Η ταλαιπωρία των Αθηναίων έφτασε στο τέλος της.
Από τα 6 χρόνια που παρέμενε κλειστή, τα 3,5 δεν γινόταν καθόλου έργο. Εμείς, όμως, αναδείξαμε την ολοκλήρωση των εργασιών ως προτεραιότητα ήδη από την προεκλογική περίοδο και μέσα σε δύο χρόνια δημιουργήσαμε έναν πολυτροπικό δρόμο, στολίδι για την Αθήνα.
ΥΓ. Χαίρομαι που το έργο μας επικροτεί και ο κ. Μπακογιάννης».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπακογιάννης για Βασιλίσσης Όλγας: «Ευτυχώς τα έργα μένουν»
- Στουρνάρας: Το σημαντικότερο άυλο κεφάλαιο της οικονομίας είναι η πολιτική σταθερότητα
- Σουηδία: Σε χαμηλό 4,5 ετών ο δομικός πληθωρισμός – Περιθώριο για αμετάβλητα επιτόκια
- Η Foot Locker εγκαινιάζει στην Ερμού το δεύτερο κατάστημα Reimagined Evolution στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.