Με τους νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γευμάτισε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου.
Η Μυρσίνη Λοΐζου, για την οποία έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις της, καθόταν απέναντι από τον πρωθυπουργό, ενώ ο Αλέκος Φλαμπουράρης στη μία κεφαλή του τραπεζιού, έχοντας εξ αριστερών του τον Κώστα Αρβανίτη.
Το γεύμα έγινε σε χαλαρό κλίμα όπως αποτυπώνεται και από τις φωτογραφίες στα social media.


«Συνάντηση με τους νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου. Όλοι έτοιμοι για τη μάχη απέναντι στη λιτότητα, απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό, απέναντι στην ακροδεξιά. Για μία προοδευτική Ευρώπη της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εργασίας. Για μία Ευρώπη των πολλών. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλό αγώνα», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαρία Σαρρηγιαννίδου: Ποια είναι η νέα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πάνω-κάτω στο Δημόσιο: Όλες οι αλλαγές – «δώρα» με φόντο τις κάλπες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλλάζει η Ομόνοια: Ποιες εμπορικές αλυσίδες επεκτείνονται με στόχο την προσέλκυση τουριστών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νότης Σφακιανάκης: Ξανά πένθος για τον τραγουδιστή
- BSH Οικιακές Συσκευές: Στα 178 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών για το 2025 – Στα 178 εκατ. οι ετήσιες πωλήσεις τ
- Πιερρακάκης: «Αν η Ευρώπη δεν ενώσει τις δυνάμεις της σε οικονομία, άμυνα και τεχνολογία θα χάσει μια μεγάλη ευκαιρία»
- Chrono24: Aιφνίδια αλλαγή CEO στην ισχυρή πλατφόρμα μεταπώλησης Rolex
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.