• Business

    Αλλάζει η Ομόνοια: Ποιες εμπορικές αλυσίδες επεκτείνονται με στόχο την προσέλκυση τουριστών

    • NewsRoom

    Πλατεία Ομόνοια


    Αέρας αλλαγής στην Ομόνοια όπου πολλά καταστήματα λιανεμπορίου στοχεύοντας στο τουριστικό ρεύμα επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους.

    Ήδη Flying Tiger και η Galerie de Beaute έχουν ανοίξει τις πύλες των νέων καταστημάτων τους στην περιοχή, σε ένα εντυπωσιακό νεοκλασικό κτήριο επί των οδών Πατησίων και Πανεπιστημίου.

    Μάλιστα η δανέζικη Flying Tiger εγκαινίασε στο συγκεκριμένο κτήριο το μεγαλύτερο κατάστημά της στην Ελλάδα, προσδοκώντας στην αύξηση των κερδών της, στην έναρξη της εαρινής περιόδου όπου το τουριστικό ρεύμα αυξάνεται.

    Οι εταιρείες λιανεμπορίου που «φλερτάρουν» με την επέκτασή τους στην περιοχή, όπως η Leroy Merlin και η Jumbo και είναι πολλές, ωστόσο το μέλλον θα δείξει ποιες από αυτές θα υλοποιήσουν τα εν λόγω σχέδια.

    Την ίδια ώρα «εμπορική ανάπλαση» καταγράφεται στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, με πολλές αλυσίδες σούπερ μάρκετ να ανοίγουν νέα καταστήματα. Τα ονόματα είναι πολλά: Μασούτης Βασιλόπουλος και Lidl. Μάλιστα, η Μασούτης αναμένεται στις 18 Μαρτίου να εγκαινιάσει το νέο της υποκατάστημα στην οδό Αμερικής 11 στο Κολωνάκι ενώ ήδη έχει παρουσία στην πλ. Κλαυθμώνος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μίκα Σαρίδη: «Η κυρία» της θρυλικής βιομηχανίας επίπλων δεν μένει πια στο παλάτι της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Αθήνα λόγω του Ημιμαραθωνίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Intralot: Η τετράωρη σύσκεψη του Σωκράτη Κόκκαλη, οι προσωπικές εντολές του και το ράλι στα ομόλογα

     



    ΣΧΟΛΙΑ