ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, για την κύρωση της σύμβασης συγχώνευσης και επένδυσης μεταξύ ΤΧΣ και εταιρίας Thrivest.
Υπέρ της αρχής του τάχθηκε μόνο η κυβερνητική πλειοψηφία. Από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, και Σπαρτιάτες το καταψήφισαν ενώ το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μαζί με Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας επιφυλάχθηκαν κατά τη συζήτηση του αύριο, 25 Ιουλίου, στην Ολομέλεια της Βουλής.
Διαβάστε επίσης:
Ευρωαγορές: Ισχυρές πιέσεις από την τεχνολογία – Πτώση 4,7% για τη LVMH, στο -8,4% η Deutsche Bank
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Πιερρακάκης για αναβάθμιση από Fitch: «Η Ελλάδα αλλάζει επίπεδο, κερδίζουμε σε αξιοπιστία και στηρίζουμε με ασφάλεια την κοινωνία»
- Ένα ξύλινο σπίτι στα Catskills της Νέας Υόρκης παίρνει ζωή αποκλειστικά από τον ήλιο – Με την υπογραφή του Marc Thorpe
- Fitch: Αναβάθμισε στο ΒΒΒ την Ελλάδα με σταθερές προοπτικές
- Ελλείψεις καθηγητών στα ναυτιλιακά ΕΠΑΛ και δυσκολία εύρεσης εκπαιδευτικού μπάρκου για σπουδαστές ΑΕΝ και ιδιωτικών σχολών