• Πολιτική

    Τζανακόπουλος: «Οι δηλώσεις Μητσοτάκη για το συλλαλητήριο απέδειξαν πως είναι ευθυνόφοβος»

    • NewsRoom
    Δημήτρης Τζανακόπουλος

    Δημήτρης Τζανακόπουλος


    Επίθεση στον Κυριάκο Μητστοάκη για τα εγκωμιαστικά του σχόλια για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

    «Ο κ. Μητσοτάκης με τις δηλώσεις του για το σημερινό συλλαλητήριο, απέδειξε ότι είναι ένας βαθιά αναξιόπιστος, ευθυνόφοβος και λαϊκιστής πολιτικός. Ευτυχώς για τη χώρα η κυβέρνηση που θα χειριστεί και αυτό το κρίσιμο θέμα, δεν έχει μάθει να φοβάται την ευθύνη όταν είναι να προασπίσει τα εθνικά συμφέροντα», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

    Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει πως η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο κατέδειξε την ευαισθησία της κοινωνίας για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν και ένα είδος διαμαρτυρίας για την απουσία πληροφόρησης του περιεχομένου των εν εξελίξει διαπραγματεύσεων από την Κυβέρνηση. Παράλληλα, καταδίκασε κάποιες λίγες ακραίες συμπεριφορές, οι οποίες όμως, όπως είπε, δεν αλλοιώνουν τον χαρακτήρα της διαμαρτυρίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κ. Μητσοτάκης: «Το συλλαλητήριο απέδειξε την μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας για το Σκοπιανό»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς όλους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μανταλένα Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Φασιστική ενέργεια η επίθεση που δέχθηκε ο Κώστας Ζουράρις



    ΣΧΟΛΙΑ