ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη σημειώθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιτίθεται απρόκλητα κατά συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.
«Μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μας. Σε σας το λέω έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω», ανέφερε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.
Τη συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη υπερασπίστηκαν όσοι ήταν στην αίθουσα, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής τους ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού, η οποία μάλιστα αφού ζήτησε συγγνώμη, έβαλε τα κλάματα.
«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο», δήλωσε η κ. Λινού.
Ο Νίκος Παπαθανάσης σχολίασε ότι «δεν συνάδει με το χώρο που βρισκόμαστε αυτή η συμπεριφορά. Πολιτικά μπορεί να έχουμε διαφορές αλλά πάνω από όλα είναι ο σεβασμός στον άλλον».
Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας επενέβη επίσης λέγοντας: «Απαράδεκτο να προσβάλλεται μια κυρία κατ΄αυτόν τον τρόπο , δεν θέλουμε να περάσει αυτή τη γραμμή στη Βουλή, έχει γίνει επανειλημμένως και γι΄αυτό απογοητεύομαι, να έχουν προσβληθεί η κυρία Κωνσταντοπούλου, η κ. Ακρίτα, εμείς ως Πλεύση Ελευθερίας διαφωνούμε δεν μπορεί ο κάθε βουλευτής να προσβάλλει κάποιον ιδιαίτερα όταν είναι γυναίκα. Δεν είναι δημοκρατικό, δεν είναι ευπρεπές».
Διαβάστε επίσης
Ξενοδοχεία: Στο 75,5% η μέση πληρότητα στην Αθήνα το α΄ εξάμηνο
Kering (Gucci): Σε χαμηλό 7ετίας η μετοχή – «Ναυαγεί» το σχέδιο αναβίωσης της εμβληματικής μάρκας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξηροφθαλμία: Διάγνωση και θεραπεία με σύγχρονη τεχνολογία
- Κεραμέως: Επεκτείνεται η Ψηφιακή κάρτα εργασίας σε νέους κλάδους – Τι είπε για τον κατώτατο μισθό
- Ευρώπη Holdings: Επιτυχής ολοκλήρωση διάθεσης κεφαλαίων 68,33 εκατ. ευρώ από την ΑΜΚ (πίνακας)
- Axios: Ο Τραμπ εξετάζει την κατάληψη του νησιού Χαργκ προκειμένου να αναγκάσει το Ιράν να ανοίξει το Στενό του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.