ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προκλητικός Λαβρόφ: «Στηρίξαμε την Τουρκία του Κεμάλ με όπλα, πυρομαχικά και χρυσό» – Τι απάντησε ο Γεωργιάδης
Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη σημειώθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιτίθεται απρόκλητα κατά συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.
«Μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μας. Σε σας το λέω έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω», ανέφερε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.
Τη συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη υπερασπίστηκαν όσοι ήταν στην αίθουσα, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής τους ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού, η οποία μάλιστα αφού ζήτησε συγγνώμη, έβαλε τα κλάματα.
«Θέλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη από τη συνάδελφο που υπέστη αυτή τη μορφή βίας και νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιτρέπουμε τέτοια συμπεριφορά, δεν έχει σημασία από ποιον προέρχεται, σε καμία γυναίκα και κανέναν άνθρωπο», δήλωσε η κ. Λινού.
Ο Νίκος Παπαθανάσης σχολίασε ότι «δεν συνάδει με το χώρο που βρισκόμαστε αυτή η συμπεριφορά. Πολιτικά μπορεί να έχουμε διαφορές αλλά πάνω από όλα είναι ο σεβασμός στον άλλον».
Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας επενέβη επίσης λέγοντας: «Απαράδεκτο να προσβάλλεται μια κυρία κατ΄αυτόν τον τρόπο , δεν θέλουμε να περάσει αυτή τη γραμμή στη Βουλή, έχει γίνει επανειλημμένως και γι΄αυτό απογοητεύομαι, να έχουν προσβληθεί η κυρία Κωνσταντοπούλου, η κ. Ακρίτα, εμείς ως Πλεύση Ελευθερίας διαφωνούμε δεν μπορεί ο κάθε βουλευτής να προσβάλλει κάποιον ιδιαίτερα όταν είναι γυναίκα. Δεν είναι δημοκρατικό, δεν είναι ευπρεπές».
Διαβάστε επίσης
Ξενοδοχεία: Στο 75,5% η μέση πληρότητα στην Αθήνα το α΄ εξάμηνο
Kering (Gucci): Σε χαμηλό 7ετίας η μετοχή – «Ναυαγεί» το σχέδιο αναβίωσης της εμβληματικής μάρκας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΑΑ: Ο Γεώργιος Καλλιμασιάς νέος Διευθύνων Σύμβουλος
- Θεοδωρικάκος: Η νέα επένδυση στα Ναυπηγεία Ελευσίνας ενισχύει την βιομηχανική βάση της χώρας
- ΕΕ: Σοβαρές ελλείψεις στις πρώτες ύλες για ανανεώσιμη ενέργεια σύμφωνα με το ΕΕΣ
- Βενιζέλος για συνταγματική αναθεώρηση: Το πρόβλημα της χώρας είναι η βαθιά κρίση αξιοπιστίας των θεσμών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.