• Πολιτική

    Επίθεση Μαξίμου στον Μητσοτάκη για το Σκοπιανό: Έκδηλος ο πανικός του μπροστά στο ενδεχόμενο επίλυσης

    Τσίπρας

    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας


    Με επιθετικό ύφος απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη το Μέγαρο Μαξίμου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατά την ομιλία του στους τομεάρχες του κόμματός του, αναφορικά με το Σκοπιανό.

    Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε πανικό, επειδή συνειδητοποιεί ότι σύντομα η κυβέρνηση ενδέχεται να λύσει το ζήτημα.

    Το σχόλιο του Μαξίμου συνεχίζει αναφέροντας:

    «Καλά κάνει, διότι ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά:

    – και τι διαπραγματεύονταν οι κυβερνήσεις της ΝΔ στο παρελθόν,
    – και τι πάει να πετύχει η σημερινή κυβέρνηση,
    – και ποιων τα εγκληματικά για τα εθνικά συμφέροντα λάθη καλείται να διορθώσει. Εξάλλου, βρίσκεται στα ρετιρέ της ΝΔ μαζί τους.

    Όποιον λεκτικό ακροβατισμό και να σκαρφιστεί, δεν μπορεί για πολύ ακόμα να κρύβεται. Σύντομα θα αναγκαστεί να καταλήξει σε μία θέση από τις δεκάδες που έχει υιοθετήσει για το ονοματολογικό τους τελευταίους έξι μήνες.

    Το μόνο που περιμένουμε να δούμε είναι εάν θα συνεχίσει να υποκρίνεται ότι είναι τάχα υπέρ της λύσης όταν συναντιέται με ξένους αξιωματούχους στο εξωτερικό, την ίδια στιγμή που στο εσωτερικό ακολουθεί, κατά γράμμα τη γραμμή που του επιβάλλουν οι επαγγελματίες πατριδοκάπηλοι, Σαμαράς και Γεωργιάδης.», καταλήγει το σχόλιο του Μαξίμου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μητσοτάκης: Αποκλειστική ευθύνη του Τσίπρα να εξασφαλίσει την έξοδο στις αγορές



    ΣΧΟΛΙΑ