ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στέφανος Αγιάσογλου (ΟΣΥ) στο mononews: Έρχεται νέος διαγωνισμός προμήθειας ηλεκτρικών λεωφορείων για την Αθήνα
Ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε, χθες το απόγευμα, σε δύο δικηγορικά γραφεία, στην οδό Μπούσγου στην Αθήνα. Οι αντιεξουσιαστές προκάλεσαν υλικές ζημιές, ενώ στη συνέχεια πέταξαν φέιγ βολάν.
Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε αργότερα, με ανάρτησή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι η επίθεση στα δύο δικηγορικά γραφεία έγινε επειδή διαχειρίζονται κόκκινα δάνεια για επενδυτικά κεφάλαια και οφειλές σε εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σημαντική παρέμβαση των Ευρωπαίων Δικηγόρων για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΑΕ προς Ιράν: Οι αμυντικές συνεργασίες μας είναι ζήτημα εθνικής κυριαρχίας
- Τραμπ: Πιθανό να χρειαστεί μια εβδομάδα για να καταλήξουμε σε συμφωνία με το Ιράν
- Συνάντηση Τσίπρα με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο: Οι διεθνείς εξελίξεις στο επίκεντρο της συζήτησης
- CrediaBank: Εγκαίνια για το κατάστημα Νέας Εμπειρίας της Πανεπιστημίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.