ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επώνυμα προϊόντα -τα οποία θα επανατοποθετήσουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ- δηλητηρίασαν για ακόμη μία χρονιά τα μέλη ομάδας αναρχικών, θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο «Πράσινη Νέμεσις», όπως ανακοίνωσαν με ανάρτηση που έκαναν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
«Επιλέξαμε να κάνουμε σαμποτάζ στα παρακάτω προϊόντα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για πρακτικούς λόγους παραθέτουμε ένα δείγμα οπτικού υλικού από τα προϊόντα που δηλητηριάσαμε με υδροχλωρικό οξύ, βήμα προς βήμα. Θα ξεκινήσουμε να τα επανατοποθετούμε στα ράφια από τις 20.12 ως και τις 24.12 σε διαφορετικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε όλη την Αθήνα και όλη τη Θεσσαλονίκη. Τα προϊόντα που δηλητηριάστηκαν είναι Coca Cola και Coca Cola light ενάμισι λίτρο, παριζάκι Υφαντής 500 και 350 γραμμάρια και το πλήρες γάλα της Δέλτα», ανέφεραν χαρακτηριστικά.
«Για κάθε προϊόν δείχνουμε ακριβώς πώς βάλαμε το υδροχλωρικό οξύ και το τελικό αποτέλεσμα όταν αυτό είναι έτοιμο να επανατοποθετηθεί στα ράφια των σούπερ μάρκετ», πρόσθεσαν.
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά το παρελθόν είχαν δηλητηριάσει προϊόντα τα οποία είχαν επανατοποθετήσει στα ράφια των σούπερ μάρκετ, αποσκοπώντας στην απόσυρση των προϊόντων και στις οικονομικές απώλειες για τις εταιρίες.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.