• Πολιτική

    Επεισόδιο με Ζωή Κωνσταντοπούλου και Εφη Αχτσιόγλου – Τι συνέβη

    • NewsRoom
    Ζωή Κωνσταντοπούλου και Εφη Αχτσιόγλου

    Ζωή Κωνσταντοπούλου και Εφη Αχτσιόγλου


    H Ζωή Κωνσταντοπούλου έγινε για μια ακόμη φορά πρωταγωνίστρια επεισοδίου, αυτή τη φορά με την Έφη Αχτσιόγλου. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής ίγο πριν την προβολή της ταινίας «Τα παιδιά του χειμώνα» του Αλεξάντερ Πέιν στο θέατρο Ολύμπιον, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, υπήρξε ένα απρόοπτο.

    Όπως επιβεβαίωσε η παρούσα στο επεισόδιο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή Μάλαμα μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η κυρία Κωνσταντοπούλου, όταν είδε ότι της είχαν κρατήσει θέσεις δίπλα στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, αρνήθηκε να κάτσει εκεί και ζήτησε κάποια άλλα καθίσματα.

    «Η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν ήθελε να κάτσει δίπλα σε εμένα και στην κυρία Αχτσιόγλου, αλλά εμένα μου είναι αδιάφορο», είπε η κυρία Κυριακή Μάλαμα μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό.

    «Ζήτησε από τα παιδιά του φεστιβάλ να αλλάξει θέση», συνέχισε η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατέληξε: «Μου είναι παντελώς αδιάφορο το τι κάνει η κυρία Κωνσταντοπούλου. Μην ξεχνάτε ότι ήταν κάποτε συντρόφισσα, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, πρόεδρος της Βουλής, άρα δεν γνωριζόμαστε πρώτη φορά, δεν βρεθήκαμε πρώτη φορά».

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος Σταθάκης: Ηχηρή αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ
    ΣΥΡΙΖΑ: Το… φιλί του Ιούδα μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη στην Εφη Αχτσιόγλου



    ΣΧΟΛΙΑ