• Πολιτική

    Επιμένει ο Κοντονής: Σκόπιμη η μετατροπή της δωροδοκίας από κακούργημα σε πλημμέλημα από τον ΣΥΡΙΖΑ – Νέα έρευνα της Εισαγγελίας

    Σταύρος Κοντονής


    Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής επιμένει με νεώτερες δηλώσεις του για «σκόπιμη μετατροπή του αδικήματος της δωροδοκίας από κακούργημα σε πλημμέλημα, από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν από τις εκλογές, προκειμένου συγκεκριμένες υποθέσεις που ήταν να εκδικαστούν προεκλογικά να τεθούν στο αρχείο».

    Έτσι η Εισαγγελία Αθηνών, που, ελλείψει στοιχείων, είχε θέσει στο αρχείο παλαιότερες πανομοιότυπες καταγγελίες του κ.Κοντονή, διερευνά αν έχουν προκύψει νεώτερα στοιχεία προκειμένου να ανασύρει τη δικογραφία από το αρχείο και να ερευνήσει ξανά την υπόθεση και την ενδεχόμενη τέλεση αξιόποινων πράξεων.

    «Έχω υπόψιν μου συγκεκριμένες υποθέσεις και αν με καλέσει οποιαδήποτε δημόσια αρχή ή η Δικαιοσύνη είμαι έτοιμος να καταθέσω. Εάν κληθώ θα τα πω αυτά τα οποία γνωρίζω, θα τα καταθέσω», έχει δηλώσει ο πρώην υπουργός και πλέον είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί από εισαγγελέα σε κατάθεση.



    ΣΧΟΛΙΑ