• Πολιτική

    Ένωση Κεντρώων: Η δολοφονία του Κ.Κατσίφα αποδεικνύει της προθέσεις της Αλβανίας έναντι της μειονότητας

    • NewsRoom
    Λεβέντης


    «Η δολοφονία (του Κων. Κατσίφα) αποδεικνύει τις προθέσεις των αλβανικών αρχών έναντι της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων.

    Αναλυτικά, όπως σημειώνει, «η Ένωση Κεντρώων καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τη δολοφονία από την αλβανική αστυνομία του ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένειά του και σε όλον τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό.

    Ο Βορειοηπειρώτης αδερφός μας πλήρωσε με τη ζωή του την ύψωση της ελληνικής σημαίας ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Η δολοφονία του μάς θυμίζει τις δολοφονίες των Σολωμού Σολωμού και Τάσου Ισαάκ στην Κύπρο. Η δολοφονία αποδεικνύει τις προθέσεις των αλβανικών αρχών έναντι της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου.

    Για μια ακόμη φορά καταδεικνύεται η αναγκαιότητα η ελληνική πολιτεία να μην υποχωρεί και να υπερασπίζεται με σθεναρότητα και θάρρος τα δίκαια του ελληνισμού».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΥΠΕΞ για την θανάτωση του Κ. Κατσίφα: Απαράδεκτο γεγονός η αφαίρεση ζωής, αναμένουμε διαλεύκανση των συνθηκών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ για τον θάνατο του Έλληνα ομογενή: Τραγικό γεγονός, να υπάρξει άμεσα έντονο διάβημα προς την Αλβανία



    ΣΧΟΛΙΑ