• Πολιτική

    Ένορκη διοικητική εξέταση στο Σισμανόγλειο για τον θάνατο του Αλέκου Λάλου

    • NewsRoom


    Από τη διοίκηση του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου διατάχθηκε η διενέργεια ΕΔΕ για τις συνθήκες θανάτου του τέως δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας Αλέκου Λάλου.

    Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

    Ο ασθενής Α.Λ., ετών 73, προσήλθε στα ΤΕΠ  κατά την πρωινή εφημερία της Παρασκευής 23-2-2018, αιτιώμενος εντοπισμένο άλγος στη μεσοπλάτια χώρα, με διαλείποντα χαρακτήρα που υφέθηκε με τη λήψη αναλγητικών.

    Έγινε ο εργαστηριακός έλεγχος που κρίθηκε απαραίτητος (ΗΚΓφημα, ακτινογραφία θώρακα, αιματολογικός και βιοχημικός έλεγχος με επαναληπτική λήψη καρδιακών ενζύμων και τροπονίνης), ο οποίος ήταν αρνητικός για οξύ ισχαιμικό επεισόδιο του μυοκαρδίου. Ο ασθενής αποχώρησε σε καλή κλινική κατάσταση με τις κατάλληλες οδηγίες και  σε περίπτωση επανάληψης του άλγους, να απευθυνθεί σε εφημερεύον Νοσοκομείο.

    Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και θα διεξαχθεί σχετική ΕΔΕ για να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ευθύνες.

    Χθες ο γιος του εκλιπόντος, αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάλος κατήγγειλε τους θεράποντες ιατρούς, κατηγορώντας τους για λανθασμένη διάγνωση.

    Μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του ανέφερε: «Τον παραδίδω στους γιατρούς με το ιστορικό καρδιοπάθειας του. Του κάνουν εξετάσεις και μου τον δίνουν πίσω για το σπίτι με διάγνωση μυοσκελετικού πόνου (ψύξη). Μία ώρα μετά πεθαίνει στο σπίτι 2 μέρες μετά τον καυγά της Βουλής για το ποιος πήρε τις περισσότερες μίζες στον χώρο της υγείας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διαφωνούν οι δικηγόροι με τον θεσμό του «κρυφού» μάρτυρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλλιάνος: Αυτές οι περιοχές θα βιώσουν τον πραγματικό χειμώνα (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πολάκης εναντίον Άδωνι: Τικ-τακ, τικ-τακ έγραψε στο facebook



    ΣΧΟΛΙΑ