• Πολιτική

    Ενοχλημένος ο Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ με τη μετάδοση του ντοκιμαντέρ για το Μάτι

    Ζαχαριάδης

    Κώστας Ζαχαριάδης (ΣΥΡΙΖΑ)


    Την ενόχλησή του για τη μετάδοση του ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ με τους αποκαλυπτικούς διαλόγους κατά την φονική πυρκαγιά στο Μάτι το καλοκαίρι του 2018 εξέφρασε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

    Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS, o Κ. Ζαχαριάδης υποστήριξε πως ο ΣΚΑΪ επέλεξε επίτηδες να προβάλει την εκπομπή «20 ημέρες πριν τις εκλογές», δηλώνοντας μάλιστα ενοχλημένος για την προσπάθεια «να επηρεάσει τα πολιτικά και εκλογικά πράγματα της χώρας με όρους συγκινησιακής φόρτισης»!

    «Είμαι τόσο συγκλονισμένος με αυτά τα οποία συνέβησαν πέρυσι το καλοκαίρι στη χώρα μας, και σαν άνθρωπος, σαν πολίτης, αλλά και σαν άνθρωπος ο οποίος ασχολούμαι με τα κοινά, που βεβαίως παρακολουθώ τα πάντα, αλλά δεν καθορίζεται η θέση μου και η στάση μου από ένα ντοκιμαντέρ – μία εκπομπή εν πάση περιπτώσει, το οποίο επιλέγει 20-25 ημέρες πριν τις εκλογές να ανοίξει αυτό το θέμα με συγκεκριμένο τρόπο και συγκεκριμένη προσέγγιση», επεσήμανε ο κ. Ζαχαριάδης.

    «Εμένα με ενοχλεί ότι υπάρχει μια προσπάθεια να επηρεάσει ένα γεγονός τα πολιτικά και εκλογικά πράγματα της χώρας με όρους συγκινησιακής φόρτισης», σημείωσε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο κ. Ζαχαριάδης αρνήθηκε να απαντήσει επί της ουσίας για την αποκάλυψη πως η ύπαρξη νεκρών ήταν γνωστή στους αρμόδιους ώρες πριν την πραγματοποίηση της σύσκεψης υπό τον Αλέξη Τσίπρα, κατά την οποία απέκρυψαν κάθε σχετική αναφορά. Αντίθετα, προτίμησε να παραπέμψει απλά… στο πρωτόκολλο.

    «Δεν θέλω να μπω στο περιεχόμενο και τις λεπτομέρειες για το πότε ένα συμβάν επιβεβαιώνεται επίσημα και πότε τεκμαίρεται ένα γεγονός τόσο συγκλονιστικό. Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία σε φυσική καταστροφή ή φωτιά. Βεβαίως υπήρχαν πληροφορίες αλλά όλα τα υπόλοιπα έχουν απαντηθεί. Δεν θα γίνω ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός εισαγγελέας», ανέφερε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Tόσκας: Ήταν «ασαφείς» οι πληροφορίες για τους νεκρούς στο Μάτι γιαυτό δεν είπα τίποτα στον Τσίπρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις για το Μάτι-Κυνική η κυβέρνηση έστηνε επικοινωνιακή φιέστα



    ΣΧΟΛΙΑ